Green Hell - túlélés az Amazonas dzsungelében

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 16.
  • Bejelentés
Link másolása
A Creepy Jar csapata bejelentette legújabb nyitott világú túlélőjátékát, amely az Amazonas fülledt esőerdejében játszódik. A Green Hellben odafigyeltek a realizmusra: vadállatok, paraziták és más betegségek is ledönthetnek a lábadról.

A lengyel Creepy Jart a Techlandből kilépett fejlesztők alkotják. Első projektjük a Green Hell, amely az Amazonas vidékén elterülő esőerdőben játszódik. Műfaját tekintve egy nyitott világú túlélőjátékról van szó, melyben nem csupán a vadállatok jelentik a veszélyt, hanem a különféle betegségek, fertőzések és paraziták is.

A készítők "túlélőszimulátorként" tekintetnek a Green Hellre, amely jóval szigorúbb lesz a műfaj más darabjainál. A srácok szakértők véleményét is kikérték a fejlesztés során, élelmet, tiszta vizet kell szereznünk, és csak craftolható tárgyakkal küzdhetjük le az akadályokat. Ténylegesen meg kell vizsgálnunk a testünket, hogy van-e rajta sérülés, és ez alapján választhatunk gyógymódot. Még egy egyszerű horzsolással is a bőrünk alá férkőzhet egy húsevő féreg. A bátrabbaknak a Jungle című film idevágó jelenetét ajánljuk.

A dzsungelt is a valódi Amazóniáról mintázták a fejlesztők, a hely tömve van ragadozókkal és mérgező növényekkel. A sztori nem egy nagy durranás: egy nap az esőerdőben ébredsz, és nem emlékszel arra, hogyan kerültél ide. A sztori darabkáit idővel neked kell összeraknod.

A Green Hell két játékmódot kínál: a sztorimód mellett választhatjuk a survival módot, ahol minden csak a tömény életben maradásról szól. Ez utóbbi a Steam Early Access kínálatában már idén nyáron elrajtol.

A Creepy Jar ma este 9-kor egy livestream keretében többet is mutat a játékból a Twitch-en.

5.
5.
markoci555
lehet mondani hogy rengeteg ilyen van, minek még egy másolat, de nekem ez bejön a videó és leírás alapján
pontosan nem mutattak semmit, de végre örülnék egy igazi realisztikus cuccnak, ahol nem van 20 fadarabod és a kisfüzetből kinézve odaterem egy ház vagy egy fal...
az ahogy a tüzet készítette fával jó előjel egy ilyesmire, hogy nem összeszedsz pár fadarabot meg kavicsot azt mehet a campfire
4.
4.
Stranger
A "SCUM" is nagyon részletes lesz, de azért más a játékmenet.
3.
3.
azureknight0715
Na az ilyeneket kène vrban kiadni, nemis èrtem.
1.
1.
crytek
EPIC...Végre a sok bowli fostenger közepette jön egy igazi nagyágyú is
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...