Green Hell PC, PS4, XBOXONE

Az ex-Techland tagokból álló csapat túlélőjátéka, amely az Amazonas dzsungelében játszódik.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten kezdetét veszi az E3 nélküli E3-időszak, azonban a bejelentésözön mellett is lesz mivel játszanunk. Lássuk a következő napok felhozatalát!

E3 2021: Mit mutatott az Upload VR Showcase?

Az Upload VR Showcase ismét visszatért, ezúttal az IGN-féle Summer of Gaming keretében, hogy csokorba gyűjtse a legkülönfélébb VR-játékokat, és azokat gameplay-videók vagy előzetesek kíséretében elénk tárja.

Konzolokon is vár a Green Hell

A PC-s játékostábor már egy pár éve elveszett a dzsungel zöld poklában, most azonban végre Xbox One-on és PlayStation 4-en is követhetjük őket. Launch trailerrel jelentkezett a Green Hell konzolportja.

Ezek mentek a tavaszi Future Games Show-n

Az eredetileg az E3 pótlására létrehozott Future Games Show-t ismét elhozta nekünk a GamesRadar, amelyen közel negyven játék vett részt tegnap. Néhánnyal már foglalkoztunk külön, most jöjjön a többi delikvens!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Beindult az őszi szezon, így október második hetében sincs megállás. A futballrajongók és a motorosok hódolhatnak a szenvedélyüknek, a Switch-tulajok pedig bepótolhatnak egy rakás indie-gyöngyszemet.

Jövőre konzolokra látogat a Green Hell

A Creepy Jar túlélőjátéka egy hónappal ezelőtt lépett ki az Early Access-státuszból, hamarosan azonban további tartalmaknak örülhetnek majd a rajongók. Érkeznek a konzolos változatok is, ezekre azonban 2020-ig várnunk kell.

Megérkezett a Green Hell 1.0-s, végleges verziója

Közel egyévnyi intenzív fejlesztés után végre maga mögött hagyja a Creepy Jar túlélőjátéka a Steam Early Accesst, és érkezik a sztorimóddal megspékelt végleges verzió, melyhez már be is futott a launch trailer.

Szeptemberben rajtol a Green Hell

Bő két hónap, és kilép az Early Access-státuszból a Creepy Jar ígéretes túlélőjátéka, a Green Hell. A végleges változat további tartalmakat is hoz magával, köztük a várva-várt sztorimódot.

Nyáron érkezik a Green Hell 1.0

A Creepy Jar túlélőjátéka idén nyáron elhagyja a korai hozzáférésű állapotot, és Green Hell 1.0 Story Mode néven végleges verzióban lesz elérhető a játékosok számára. Addig viszont még sok munka vár a fejlesztőkre.

Green Hell - elérhető a dzsungeles túlélőjáték

A Creepy Jar csapata nagy fába vágta a fejszéjét, igazi túlélőszimulátort készítenek Green Hell címen, ahol ragadozók és betegségek lesnek ránk. Az Amazonas dzsungelében játszódó anyag korai hozzáférésű változata már elérhető a Steamen.