Green Hell PC, PS4, XBOXONE

Az ex-Techland tagokból álló csapat túlélőjátéka, amely az Amazonas dzsungelében játszódik.
Típus:

Jövőre konzolokra látogat a Green Hell

A Creepy Jar túlélőjátéka egy hónappal ezelőtt lépett ki az Early Access-státuszból, hamarosan azonban további tartalmaknak örülhetnek majd a rajongók. Érkeznek a konzolos változatok is, ezekre azonban 2020-ig várnunk kell.

Megérkezett a Green Hell 1.0-s, végleges verziója

Közel egyévnyi intenzív fejlesztés után végre maga mögött hagyja a Creepy Jar túlélőjátéka a Steam Early Accesst, és érkezik a sztorimóddal megspékelt végleges verzió, melyhez már be is futott a launch trailer.

Szeptemberben rajtol a Green Hell

Bő két hónap, és kilép az Early Access-státuszból a Creepy Jar ígéretes túlélőjátéka, a Green Hell. A végleges változat további tartalmakat is hoz magával, köztük a várva-várt sztorimódot.

Nyáron érkezik a Green Hell 1.0

A Creepy Jar túlélőjátéka idén nyáron elhagyja a korai hozzáférésű állapotot, és Green Hell 1.0 Story Mode néven végleges verzióban lesz elérhető a játékosok számára. Addig viszont még sok munka vár a fejlesztőkre.

Green Hell - elérhető a dzsungeles túlélőjáték

A Creepy Jar csapata nagy fába vágta a fejszéjét, igazi túlélőszimulátort készítenek Green Hell címen, ahol ragadozók és betegségek lesnek ránk. Az Amazonas dzsungelében játszódó anyag korai hozzáférésű változata már elérhető a Steamen.

Green Hell - túlélés az Amazonas dzsungelében

A Creepy Jar csapata bejelentette legújabb nyitott világú túlélőjátékát, amely az Amazonas fülledt esőerdejében játszódik. A Green Hellben odafigyeltek a realizmusra: vadállatok, paraziták és más betegségek is ledönthetnek a lábadról.