Humble Bundle - középpontban a multiplayer

  • Írta: sirdani
  • 2018. május 16.
  • Akció
Link másolása
A Humble Hooked on Multiplayer 2018 Bundle elnevezésű akció során a Rocket League mellett olyan remek, multiplayer játékmódra kiélezett indie alkotásokat szerezhetünk be akciós áron, mint a Duck Game és a Besiege.

Az akció a szokásos módon három különböző kategóriát vonultat fel az érdeklődők számára. A legolcsóbb, 1 dolláros ajánlatban megszerezhetjük a Stick Fight: The Game-et, melyben pálcikaemberek segítségével verhetjük laposra egyszerre akár három barátunkat is. Továbbá megkapjuk a Rampage Knights és a Tumblestone játékokat, illetve mind a háromhoz járnak a hivatalos játékzenék is.

Amennyiben többet fizetünk, mint az átlag – ez a cikk írásakor 5,5 dollárt jelent – akkor olyan játékosok tulajdonosai lehetünk még, mint a nemrég multiplayer móddal kiegészített ostromgép-építős Besiege, a pixelart 2D-s akciójáték Duck Game, és parkour fókuszú Hover.  

A legfelső, 14 dolláros áron beszerezhető kategóriában található Rocket League, mely a könnyedebb stílusú autósfoci műfajteremtő alkotása.

Az ajánlat egészen május 29-ig elérhető, azonban érdemes szem előtt tartani, hogy nem fog bővülni, így akik a második kategória beszerzésén gondolkodnak, jól teszik, ha sietnek, mivel az átlagosan elköltött összeg az akció végéhez közeledve rendszerint akár a többszörösére is emelkedhet. A csomag az alábbi linken érhető el.

2.
2.
B-Shaggy
Mi a here ez a multiplayer gyűlölet ezen az oldalon, jézusom, szerepel ez a szó egy cikkben és már jönnek az ilyen kommentek.
1.
1.
Én is járatom ezeket a maileket, hogy mit adnak. Megláttam a telón meló közben, hogy mutiplayer, már töröltem is :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...