A fiatal Aragornra koncentrál a Gyűrűk Ura-sorozat?

  • Írta: Shifty
  • 2018. május 17.
  • Cooltúra
A TheOneRing rajongói oldal több forrásra hivatkozva állítja, az Amazonnál közel félmilliárd dollárból készülő Gyűrűk Ura-sorozat első évada jó eséllyel Aragorn fiatal éveit mutatja majd be.

Tavaly novemberben vált hivatalossá, hogy az Amazon sikeresen megszerezte a Gyűrűk Ura-jogokat, így biztosan ők készítik el a több évadból álló tévésorozatot is, ami nagyjából 500 millió dollárba fog majd kerülni, de az sem kizárt, hogy a végén akár az 1 milliárd dollárt is elérheti majd a projekt végösszege.

A sorozat kapcsán eddig annyi volt biztos, hogy nem a Peter Jackson-féle trilógia idősíkjában fog játszódni, sőt, új történeteket szeretnének elmesélni az Amazonnál, így jóval korábbi időszakot ölel majd fel a sztori. A TheOneRing nevű rajongói oldal több forrásra hivatkozva most arról ír, hogy a széria első évada a fiatal Aragornra koncentrál majd, és miután ők voltak azok, akik a The Hobbit készültét is idő előtt lehozták, nem kizárt, hogy most sem tévednek.

Ráadásul akárhogy is nézzük, van értelme Aragornnal foglalkozni, mert az eredeti trilógia csak sejtelmes utalásokban tért ki a hátterére, ráadásul az egyik közönségkedvenc karakterről van szó.

27.
patka21991
#19: Ez ízlés kérdése. A Hobbit lehetett volna ugyan olyan jó, mint a LotR. Szerintem nem sok hiányzott hozzá (szerintem azon csúszott el, hogy trilógia lett). Bár mint rajongó, a hajam eldobom néhány dologtól, amit láttam.
Én a LotR filmek után minden könyvet elolvastam, amit Tolkien írt. Imádom ezeket a történeteket és arra várok, hogy mind megelevegyjen a nagyvásznon.Pénzéhség/pénzlehúzás/rókabőr: Minden emiatt készül. Minden terméknek az a célja, hogy profitot termeljen.
Ezek alapján azt nem értem, hogy a WB miért nem nyúl Tolkien műveihez, hogy egy olyan "frencsájnza" legyen, mint a Disneynek a Marvel Univerzum, vagy a SW. A Gyűrűk urával a hátuk mögött garantált lenne a siker.
26.
patka21991
#17: Persze, de ebből nem lehet filmet/ sorozatot csinálni :D
25.
Formula1fanatic
#19: Ki beszél itt a kill billes túlzásról? áhh hagyjuk...
24.
Formula1fanatic
#17: "2. évad után" nem nagyon értelek :D
23.
#22: I thought not. It's not a story the Jedi would tell you.
21.
semike
Megint egy rokabor....szornyu ez a film ipar....
20.
#19: Did you ever hear the tragedy of Darth Plagueis The Wise?
19.
Mortis
#12: benne van a kommentemben hogy 'olyan mint azok a filmek, amiket sokadszorra látsz' s ez válaszol a kérdésedre.
#16: igen, az extra sok művér nagyon sokat hozzáad mindenhez. a Kill Bill is ezért volt olyan drámai pl.

az az alapvető gond az előzményekkel, hogy szinte kivétel nélkül pénzéhség dominálja az összeset - volt valami ami sok zölhdhasút csinált, de nem lehet rendesen folytatni: előzményt neki és zabálja majd a nép. egyik se mutat túl az eredetin, de általában még annak a szintjét sem éri el. Hallottunk már olyanról, hogy egy később készített előzmény jobb volt mint az eredeti?
18.
#12: Dehogynem! :) (Én legalábbis.) Sőt, pont A Gyűrűk Ura trilógiát láttam a legtöbbször valaha. Csak azt mondom, hogy az ő nézőpontja is érthető.
17.
Shannaro
#16: Na pont a GoT-ban nincs súlya semminek a 2. évad után...

#13: De van folytatás, csak nem tartalmas :D Aragorn meghal, Arwen meghal, Gimli Legolassal halhatatlan földre megy, egy bolond Tuk lesz a Megye első embere meg egyebek :D
16.
Formula1fanatic
Meg ami még nagyon nem tetszett a Gyűrűk urában a 13-as besorolás(tudom tudom miért volt ez így). Most nekem vághatják sokan, hogy minek a látványos vérengzés stb, de sok jelenetnek, drámának akkor van igazán súlya ha a képi világot is kibontják ahogy kell. Lásd GOT, az már elég lenne szerintem.
14.
Formula1fanatic
#1: Hát nem tudom, a színész válogatás kicsit nyálasra sikeredett :D PErsze alapvetően nincs a bajom velük, de valamivel zordabb karaktereket eltudnák viselni. A törp Gimli az teljesen rendben volt.
13.
patka21991
#9: Mást elég nehéz lenne elmesélni, mert a Gyűrűk ura a történet vége. Nincs folytatás.
12.
silkgoat
#11: Akkor ti nem neztek meg tobbszor egy fimet sem es konyvet sem olvastok el ketszer? Mert ezekben is tudja az ember mar, hogy mi lesz a szereplokkel.
11.
#10: Pedig nem mond hülyeséget. Tökmindegy a körítés, a főszereplő ő lesz, akármilyen bajba keveredik, már előre tudjuk a sorsát. Ilyen szempontból érdekes akkor lesz, ha más, erős karaktereket is behoznak, akikért viszont lehet izgulni.
10.
Yanez
#9: Itt az a lényeg, hogy egy teljesen új történetet ismerhetünk meg. Egyáltalán nem számít, hogy majd mi lesz a szereplővel, mert a hangsúly totál máson van.
9.
Mortis
sose szerettem az előzményeket: nincs súlyuk, tudod hogy kulcsszereplőkkel mi fog történni; olyan mint azok a filmek, amiket sokadszorra látsz. a star wars előzménytrilógia, a rogue one, a hobbit és bizonyára majd a Solo is pl. ezért azok/lesz unalmas.
8.
Extol
Uh megint egy flashback?
7.
Yanez
Nem lenne rossz! Csak már jöjjön!
6.
hadzsime
#4: Az is húzós, de majd meglátjuk :D
5.
Stack
Poén lenne ha mutatnák hogyan találkozik Denetorral meg Théodennel :-)
4.
mdr88
#1: Harrison Ford nélkül Han Solo? ;)
3.
Stack
Van benne potenciál :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...