Hatalmas javítást kapott a Warhammer: Vermintide 2

  • Írta: sirdani
  • 2018. május 17.
  • Letöltés
Link másolása
A patkányirtás szerelmeseinek érdemes lehet újból elővenni a Warhammer: Vermintide 2-t; 20 GB-os frissítést kapott korunk egyik legnépszerűbb co-op játéka. Optimalizáció, fejlesztett AI, és még sok minden érkezett.

Az eddigi legnagyobb patch az összes pályán komoly változásokat ígér látvány, hangzás és játékmenet szintjén egyaránt. Számtalan helyszín kapott új megvilágítást, illetve javított árnyékokat. Ezenkívül nem fog többé előfordulni a korábbról ismert komoly probléma, mely során a játékosok a pályák bizonyos pontjain beszorultak, és nem tudták folytatni a játékot.

Ugyanígy változtattak az ellenséges őrjáratok spawn-pontjain, így most már nem fognak a játékosok orra elé újraszületni az ellenfelek. Megváltoztatták több hős képességeit és fejlődési vonalát is, javítottak a barátokat helyettesítő botok és az ellenséges szörnyek viselkedésén is.

Mindezek mellett a legkomolyabb munkát a játékmotor optimalizációja terén végezték; változtak a játék grafikai beállítási lehetőségei, az effektek javításával pedig várhatóan minden rendszeren jobban fog futni program. A 20 GB-os patch letöltéséhez csupán a játék elindítására van szükség, a legapróbb változtatásokat is megemlítő részletes leírást pedig az alábbi linken találhattok.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...