Black Ops 4 - a Battle.netet használja a PC-s verzió

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 18.
  • Hír
Link másolása
A Destiny 2 után a Call of Duty: Black Ops 4 is a Blizzard-féle Battle.net szolgáltatást használja, nem pedig a Steamet. A portolást a tapasztalt Beenox végzi, nem lesz framerate-limit, s akár 4K-ban is futhat a shooter.

A Treyarch "saját platformként" tekint a PC-re, és "megadják a PC-játékosoknak mindazt, amit megérdemelnek". A tegnapi lepellerántás után körvonalazódott pár konkrétum a Call of Duty: Black Ops 4-ről. A játék teljesen integrálva lesz a Battle.netbe, hozzáférhetünk a szolgáltatás össze közösségi funkciójához, leszervezhetjük a meccseket és cseveghetünk a barátainkkal.

A portot a Beenox csapata készíti, és a játékmenetet is átalakítják, hogy az jobban illeszkedjen az egérhez és a billentyűzethez - beleértve a fegyverek visszarúgását, a gunplayt és a kezelőfelületet is.

A PC-s verzióban nem lesz framerate-zár, ugyanakkor támogatja a 4K-t, a HDR-t és az ultrawide-monitorokat is. A grafika részletesen testre szabható lesz.

A megjelenés előtt egy bétateszten is részt vehetünk - bár a pontos platformok nem ismertek -, az biztos, hogy az előrendelők automatikusan kapnak hozzáférést.

A Call of Duty: Black Ops 4 október 12-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

11.
11.
almaspite
#8: Szerintem jobb is így. Véletlenül... tényleg csak véletlenül. ;) megveszel egy Activision játékot, sokkal kellemesebb a battle.net-ről használni, mert őszintén egy nagyon jó cucc aminek a uplay és origin fél fény év ezredre se közelítette meg.

Inkább amiatt aggódnék, hogy Blizzard is úgy elk*rvul (ha még nem tette) mint az acti. Nagyobb gond mint, hogy egy kliensen van a két cég.
10.
10.
iPatrick
#8: Pedig jobb ha hozzászoksz, mivel a Blizzard és Activision már gyakorlatilag egyazon cég, szinte 100% hogy sorra érkeznek az activision játékok most majd a bnet-be, ezzel csinálva saját launcher-t maguknak (versenytársként az Origin-hez, Uplay-hez stb).
9.
9.
#8: Hat ha neked ez akkora problema, akkor igencsak baj van otthon.
8.
8.
markoci555
#7: nem vagyok "blizzfan", de igenis felháborító, ez olyan mintha valami cukros dolgot eszek és mellé van rakva a só, nem kell megenni, de zavar és undorító,
nem nem jön el világvége és nem dől össze a ház, egyáltalán nem is ilyen hangvétellel ír itt senki, hanem arról van szó hogy hova jutunk ha így megy tovább a battlenet? Akarok játszani egy kis starcraft-ot és a hírekben nem az előző patch lesz hanem hogy vegyem meg a call of duty 13-at, most 50% kedvezménnyel csak 100 dollár a season pass-el vagy isten tudja mikkel húzzák le az embert most meg akkor mivel fogják. Már a destiny térhódítása kicsit zavart, de most egy hányadék játéksorozatról van szó ami évről évre *****ul el....

#6
tényleg, mármint a vikign egyiptom meg ilyenek nem érdekelnek, mondtam biztos skinek stb. nem is tudom hova rakni, de a gow hasonlóságok nagyon viccesek :D
7.
7.
Annyira rohej szerintem hogy sok wowos meg blizzfan nyivakol, hogy BEKERUL egy ikon alulra bakker, mintha osszedolne a haz vagy eljonne a vilagvege. Szanalom!
6.
6.
almaspite
#1: Én inkább ezeket a képeket csodálkozom. Az első konkrétan, mint ha cole lenne kifehérítve a Gears of warból. 9 képet is nyugodtan belerakhatták volna a Gears of war resident evil keverékbe. 8 kép mi az isten, vikingek kelták össze mosva rómaikkal. Az utolsó meg valami varázsló egyiptomi fáraó. Jó lehet ráfogni, hogy nem tudnak mit kitalálni.

Nekem inkább az ugrik be, hogy ezek az emberek egy nem tudnak lassan megmaradni egy dolognál. Kettő van egy olyan érzésem, hogy már ők is kvára unják a cod hegesztést évről-évre.
5.
5.
Lorthirash
#1: Nincs ezzel baj Activision fülnél van innentől kezdve leszarom semmi köze a blizzard játékokhoz.
3.
3.
theBiG
#1: Engedd el, nem ér ennyit az egész. Ez is csak üzlet, mint az is, hogy most nem lesz sztori mód a boiiii-ba.
2.
2.
razipapi
Nem tagadom de 1-2 évente beszoktam egy codra ruházni még akkoris ha max 50-60 orákat rohangászok vele évente. De annyira utálom eleve ,hogy nem minden játékom 1 DRM alatt fut ,hogy csak emiatt nem fogom ezt megvenni. Kicsit makacs vagyok de ami nem steames az számomra nem létezik.
1.
1.
markoci555
igen, az előző hírnél is megemlítettem mekkora szégyen hogy egy ilyet képesek betenni... oké hogy "activision" fül alatt van de akkor is, a destiny teljesen más tészta, azt megtűrtem, de ez...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...