Launch traileren a Welcome to Hanwell

  • Írta: szlav
  • 2018. május 20.
  • Videó
Link másolása
Habár PC-n már egy ideje elérhető a Welcome to Hanwell, a nyílt világú horrorjáték most PlayStation 4-en is debütált. Érkezett egy rövid bemutatóvideó, amely ízelítőt ad a konzolos közönségnek is.

Nem jellemző mostanában, hogy egy horrorjáték teljesen nyílt világot nyújtson a borzongásra vágyóknak; a kötöttebb, akár teljesen lineáris játékok erénye, hogy általában sokkal filmszerűbben, precízen kitervelt ritmussal segítenek a játékosnak jól telenyomni a gatyát. Merész vállalkozás volt tehát a Welcome to Hanwell: egy indie horror cím, amely egy rémisztő sandboxba hajítja a bátrakat.

Az egykoron békés Hanwell azon kevés helyek egyike volt, amelyek biztonságot nyújthattak a világ borzalmai elől. Mára sötét anomáliák jelentek meg a kisvárosban, teljes a káosz, s mindenhol a halál uralkodik. Az igazán nagy horrorfanatikusok tehát felköthetik a gatyát, lesz ugyanis mit felfedezni. Ugyan a trailer alapján néhány helyen hagy némi kívánnivalót maga után a Welcome to Hanwell, de már csak a nyílt világ miatt is érdekes lehet a játék a zsáner hardcore szerelmeseinek.

A Welcome to Hanwell tehát mostantól PS4-en is elérhető és a PC-s verzióhoz hasonlóan 20 eurót kell letennünk érte. Akiket nem győzött meg az előzetes, azoknak figyelmébe ajánljuk a játék demóját, amit Steamről bármikor lekaphattok. 

4.
4.
a gatyámat összefostam az elején. Hangulat az van.
3.
3.
crytek
Nagyon tetszetős, alíg várom, hogy játszhassam
2.
2.
Matt8888
Van aki játszott már vele? Mik a vélemények? Megéri?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...