Paladins - overwatchos artworkkel reklámoztak

  • Írta: szlav
  • 2018. május 22.
  • Érdekesség
Link másolása
Kapott már a Paladins hideget-meleget amiatt, hogy némely aspektusában nagyon hasonlít a Blizzard shooterére. Nem javít tehát a helyzeten az, hogy Lex legújabb skinjét az Overwatch egyik klasszikus térképével reklámozták.

Valaki lehet, hogy ki lesz rúgva ezért! Eddig is nehéz dolga volt a Paladinsnak abból a szempontból, hogy sikeresen megkülönböztesse magát a hatalmas sikereknek örvendő Overwatch-tól. Az utóbbi időben azonban a Paladins: Strike, a Paladins: Battlegrounds, valamint a fő játék átdolgozott fejlődési rendszere segítségével egy egészen kiváló, teljesen önálló frencsájzzá nőtte ki magát.

Elég bosszantó lehet tehát, hogy egy belsős hiba, vagy csupán lustaság miatt most ismét visszatértek a játékot kísértő sztereotípiák. A játék egyik hőse, Lex ugyanis egy új, Covert Ops skinnel gazdagodott - igen ám, de az ehhez tartozó promóciós anyagon az Overwatch Lijiang Towere előtt áll. Az eredeti gifet mozgás közben ide kattintva tekinthetitek meg.

Először a játék Reddit-közössége fedezte fel a kellemetlen incidenst, itt kért tehát először bocsánatot a játék Art Directora is. Elmondása szerint a kép egy külföldi partner munkája, a jövőben azonban a Hi-Rez fokozottan fog ügyelni az efféle anyagok minőségére.

4.
4.
Ooorky
#3: Ha skybox akkor nem készíthette Deviantart-ról verbuvált grafikus, akit pont ezért a képért vettek fel (csak mert a modern játékfejlesztésben ez az általános gyakorlat). Ahogy az is, hogy sokan lopott cuccot árulnak OG Artwork-ként.

+Uncharted 4-ben is van Assassin's Creed-ből "lopott" artwork, mivel a grafikusokat általában idénymunkában alkalmazzák a fejlesztés kései szakaszában, majd szélnek eresztik őket.
3.
3.
Firsttime
#2: Ezzel csak az a baj, hogy ez nem egy deviantos artwork. Ez konkretan a lijang tower skyboxa overwatchbol.
2.
2.
Ooorky
Manapság ezeket az artwork-öket Deviantart-ról veszik, becsúszik néha egy-egy gikszer. Nem ez volt az első és nem is az utolsó ilyen eset.
1.
1.
kastorhun
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...