Videón a Space Hulk: Deathwing - Enhanced Edition

  • Írta: szlav
  • 2018. május 22.
  • Videó
Link másolása
A Warhammer 40K univerzumában játszódó kooperatív mészárszék végre PlayStation 4-en is megjelent, mégpedig egyből bővített kiadásban. A PC-s tulajok pedig ingyen hozzáférhetnek az Enhanced Edition extra tartalmaihoz.

Nem volt hibátlan játék a Space Hulk: Deathwing, de a Warhammer 40K szerelmeseinek akkor is igazán hiánypótló alkotás volt ez a kooperatív lövölde. Az immáron PlayStation 4-en is játszható bővített kiadás szerencsére még izgalmasabbá teszi a tyranidok gyilkolását. Az alkalomhoz illően persze egy előzetes is érkezett, nézzetek csak bele!

Az Enhanced Edition tovább mélyíti a karakterünk testreszabhatóságát, az új fegyverek és kütyük mellé pedig a Chaplain kasztot is megkapjuk. A normális sztoriküldetéseket a Special Mission játékmód fogja megfűszerezni, így a PC mellett a PS4-es játékosok számára is garantált az újrajátszhatóság.

Amint azt már a bevezetőben említettük, azok, akik PC-n már gyűrik a Space Hulk: Deathwing alapjátékát, azok mostantól ingyenesen hozzáférhetnek a bővített kiadás extráihoz.

18.
18.
crytek
Ezt is megéltük ,csak megérkezett bundleba:

Humble Warhammer Bundle 2020
17.
17.
Formula1fanatic
#16: Persze ha új karakert húz a játékos akkor muszáj lejjebb menni addig amíg fel nem fejlődik.
16.
16.
Formula1fanatic
#5: igen, a killing floor 2-ben van egy baromi jó sérülés model, nvidiaval a flex is bekapcsolható ami nagyon sokat tol az élményen. Tudom, mert az alfa megjelenése óta megvan és játszom vele. Persze a legnehezebb fokozat alá nem is érdemes már mennie annak aki gyakorlott mert úgy az igazi kihívás :D
14.
14.
shatterhand
Most talaltam: szintlepeskor kapunk random targyat. Azt bevaltva kapunk xy penzt.
9.
9.
shatterhand
#6: Most jott ki ps4re. Pc-s verzioval egyutt (az ingyen updattel) bovitett kiadas.
Sztem a space hulkot total visszaadja. Nem felek meg ilyesmi de a palya, a szornyek, a tamadasok,fegyverek,stb mind ki van dolgozva. Aki szereti annak kellemes idotoltes.
Az A.I. meglepett. Genorzok mig odaernek hozzank oldalrol is tamadnak ha van ra lehetoseguk. Alattunk masznak a racsoknal es megkerulnek. A hybridek fedezekbol tuzelnek.
6.
6.
crytek
Ennyien játsszák konzolon hogy még foglalkoznak ezzel? Amíg volt steampsy kb siralmasak voltak a pc-s számok ..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...