PC-re tart a Sunset Overdrive?

  • Írta: fojesz
  • 2018. május 23.
  • Pletyka
Link másolása
Sokat kellett böjtölnünk érte, de úgy tűnik, végre PC-n is tiszteletét teszi a Sunset Overdrive. A portról a koreai korhatár-besorolásért felelős szerv honlapja árulkodik, ahol már felbukkant a játék adatlapja.

Nagyjából azóta faggatják a rajongók a Microsoftot a Sunset Overdrive számítógépes átiratáról, hogy a redmondi cég feladta az Xbox One-exkluzív játékok fejlesztését, és minden projektjét kihozza PC-re is. Habár a vállalat rendre hárította a kérdéseket, és cáfolta az idevágó pletykákat, most nagyon úgy tűnik, hogy megvalósulhat a játékosok régi álma.

A koreai korhatár-besorolásokért felelős szerv honlapján ugyanis a minap felbukkant a PC-s átirat adatlapja, miután a Microsoft koreai részlege bevizsgáltatta a címet. Habár az efféle adatbázisok sem tévedhetetlenek, az esetek többsége azt bizonyítja, hogy jogosan várhatjuk a hivatalos bejelentést. A nagy kérdés már csak az, hogy meddig vár vele a Microsoft?

10.
10.
kopic
#2: 1.reszbol meg 1 milka sem ment el asszem. Ahogyan vege lett a jateknak, folytatniuk kene, de soha nem fog megtortenni.
9.
9.
simi
8.
8.
crytek
M$ üzletpolitikájában kb értelmet nem talál az ember.
Ezt pl mi a ráknak hozzák át pcre? Xboxos bukás nem volt elég nagy? Biztos olyan fontos az a +5ezer vásárló aki talán megveszi..
Bezzeg a Halokat kinem adnák á minek azokat vennék a népek..
6.
6.
zsocc-nrg
Csak legyen igaz :D Ezután akkor már tényleg csak a Halo-részek maradnak (feleslegesen) exkluzívok
4.
4.
Mortis
tudtam én hogy ez lesz. várok is rá évek óta. Saint's Row-von kívül nem vagyunk elárasztva ilyen őrült játékokkal
3.
3.
renato999
Szószerint ez az egyetlen játék ami csak xboxon van és érdekel. Remélem jön és persze Steamre. A szutyok windows storeból nem kell.
2.
2.
semike
1.
1.
Anti4730
Beszarok, egyetlen játék ami nem jött ki Xbox exkuluzivok közül PC-re es most ez is. Nem irigykedem de csak ezért vettem xboxot, es akkor megis kijön PC-re:)) amugy imádom a játékot nagyon profin meg van csinálva. Remelem a PC-s verziót meg fel is húzzák grafikailag.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...