Másfélmillióan játszottak a PS4-es H1Z1-nal

  • Írta: szlav
  • 2018. május 24.
  • Hír
Link másolása
És ezek csupán a nyílt béta első 24 órájának az eredményei! A PlayStation 4-re költöztetett free-to-play battle royale-játék lehet a Fortnite első nagyobb konkurense a platformon.

Május 22-én került fel a PlayStation Store-ba a H1Z1: King of the Kill nyílt bétakliense, a Daybreak Games battle royale-játékát pedig már az első napon több mint 1,5 millió játékos töltötte le. Nem rossz teljesítmény ez egy olyan zsánernél, ahol olyan két óriás, mint a Fortnite és a PUBG vezetik az élvonalat. Persze az utóbbi nem jelent meg a Sony platformján, így a H1Z1 lehet az első, aki kiléphet a Fortnite árnyékából.

A PlayStation 4-es verzió alaposan át lett alakítva annak érdekében, hogy az megfeleljen a konzolos igényeknek. A kibővített fegyverarzenálunkat egy radiális menü segítségével érhetjük el, az átdolgozott irányításnak hála pedig sokkal könnyebben hozzáférhetünk a használható tárgyakhoz - a halott emberek cuccai közti matatás sosem volt még ennyire egyszerű!

Ha tehát PS4-en ráuntatok már a Fortnite-ra, de azért elkap néha még az inger, hogy fussatok egy jót az egyre közeledő halálos kör elől, akkor marjátok le ti is az H1Z1-t a Store-ból!

7.
7.
kisbiflos
#2: #3: Szerintem nalatok van a gond. A tesommal jatszottunk 7 meccset es minden alkalommal azonnal bedobott egybe. Igazat megvallva, nem maradtok le sok mindenrol. Duo/Team mode teli van idiotakkal mint minden ingyenes game, a Soloban meg az nyer aki leg utoljara szal ki az autobol a leg vegen.
6.
6.
shatterhand
#5: Adok eselyt mert bar a Fortnite is jo,de az epites miatt mindig kikapok a vegen. Nem tudom megszokni a villamgyors epitest.vezt meg azert vartam mert pubg ugyse jon ps4re.
5.
5.
FiveSalmon69
#4: Az előbb léptem ki én is, mert nálam is keresgélt csak. Egy párat azért sikerült még lenyomnom. Majd később azért adj neki még egy esélyt, nem rossz.
4.
4.
shatterhand
#3: 5ször próbáltam játszani. 8-10percnél mindig otthagytam a keresést. Nemhogy kicsit lassabban talált volna....egyáltalán nem talált, nem indult.
3.
3.
FiveSalmon69
#2: Én egy fél órája játszom vele, 3. vagy 4. körön vagyok túl. Kicsit lassabban talál meccset mint pl a fortnite. Grafikailag sincs a toppon, de nekem jobban bejön mint a fent említett. Sokkal jobban hajaz a PUBG-ra, bár azzal csak mobilon játszottam. Azért azt ne feledjük, hogy ez még csak a béta.
2.
2.
shatterhand
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...