H1Z1: Battle Royale PC, PS4, XBOXONE

A H1Z1 világában játszódó aréna shooter.
Típus:

Deathmatch móddal bővül a H1Z1: Battle Royale

Túl a battle royale-on: ezen a címen fut a PS4-es H1Z1 február 21-én érkező frissítése, amely azoknak kedvez, akiknek már a könyökükön jön ki a "ki marad a végén". Jön a hagyományos, ötvenfős Deathmatch mód.

Jókora leépítés a H1Z1 fejlesztőcsapatánál

Több mint 70 munkatárstól vett búcsút a Daybreak Games. A lélekszámban jócskán megcsappant stúdiót az EverQuest, a Planetside 2, újabban pedig a H1Z1 kapcsán ismerhettük meg.

Már megint nevet változtatott a H1Z1

Jelentősen átalakult a legújabb frissítéssel a H1Z1: Battle Royale, finomítanak a játékmeneten, illetve teljesen új névvel látják el az online lövöldét. A fejlesztőcsapatnál is átalakulások várhatóak.

H1Z1 - érkezik a battle royale-ra tervezett pálya

Jó híreink vannak a battle royale rajongóinak! Új hangokkal, animációkkal, és ami még fontosabb, egy vadonatúj 8x8 kilométeres pályával érkezik a H1Z1 legújabb frissítése.

Remekül fut PS4-en a H1Z1

A PS4-es H1Z1 legnagyobb konkurensének számító Fortnite sikere mögött számtalan ok bújhat meg, az egyik például, hogy remek teljesítménnyel fut a konzolos verzió is. Úgy néz ki, hogy a H1Z1 is igyekszik a nyomába érni.

Másfélmillióan játszottak a PS4-es H1Z1-nal

És ezek csupán a nyílt béta első 24 órájának az eredményei! A PlayStation 4-re költöztetett free-to-play battle royale-játék lehet a Fortnite első nagyobb konkurense a platformon.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan meghúzzák a kiadók és fejlesztők a hónap végét, a következő napokban minden platformon számíthatunk játékmegjelenésre. Természetesen most is összeszedtük egy szép listába a hét termését!

Leépítések a H1Z1 fejlesztőinél

A Daybreak Games elbocsátotta munkatársainak egy részét, alig több, mint egy hónappal azután, hogy a H1Z1 free-to-play modellre váltott. Ezen kívül egy bizarr tulajdonosi hercehurca is felütötte a fejét a cégnél.

Májusban PS4-re költözik a H1Z1

A következő hónapban újabb szereplővel bővül PlayStation 4-en a battle royale-játékok felhozatala, méghozzá a H1Z1 személyében. A játék free-to-play lesz, vagyis bárki kipróbálhatja majd.

Free-to-play modellre vált a H1Z1

Ez gyors volt. Alighogy kilépett a H1Z1 az Early Access-státuszból, a fejlesztők bejelentették, hogy free-to-play modellre állnak át a játékkal. Azokat a játékosokat pedig, akik fizettek érte, jutalom várja majd.