A Logan rendezője dirigálja a Boba Fett-filmet?

  • Írta: Shifty
  • 2018. május 25.
  • Cooltúra
Link másolása
Az előrejelzések szerint hiába teljesít majd visszafogottan a kasszáknál a különálló Solo-film, a Disney csak nem mond le az antológiamozikról. Úgy tűnik, az Obi-Wan Kenobi-film mellett Boba Fett önálló bemutatkozása is sínen van.

Nem először lehet hallani arról, hogy a Disney az A Star Wars Story-mozik keretein belül egy különálló Boba Fett-filmet is készítene. A projekten először a pocsékul sikerült Fantasztikus Négyes rendezője, Josh Trank dolgozott, akit későbbi botrányai miatt végül kirúgott a Lucasfilm és a Disney. A pletykák szerint a helyét később pont az a Simon Kinberg vette át, akivel pont a Fantasztikus Négyes miatt rúgta össze a port, de most úgy néz ki, végül nem ő lesz a végső befutó.

A The Hollywood Reporter ugyanis arról számolt be, hogy belsős informátoraik szerint a Logan rendezője, James Mangold kapja meg a rendezői széket, a forgatókönyvön pedig Kinberggel közösen fognak majd dolgozni.

5.
5.
bitbandita
Az a baj ezzel a rendezősdivel, hogy majdnem nem jelent semmit. A Star Warsról van szó meg a Disneyről. Itt nem beszélhetünk komolyan vehető rendezői szabadságról, sőt. Erős stílusjegyek, konkrét elképzelések, erős személyiség - ezek mind-mind inkább hátrány a Disney szempontjából. Addig, amíg Kathleen Kennedy-félék dirigálnak a háttérből, miközben a Disney a biztonsági játékra törekszik (kidolgoznak egy formulát, és aztán arra a sémára ontják a többit), addig majdnem tök mindegy ki a rendező. Jó rendezőket kérnek fel, akiknek aztán megkötik a kezét, és pont az veszik el, ami miatt az a rendező az aki, a felismerhető kézjegy. Kivétel Ron Howard, mert neki nincs olyan. Szerintem a Disney lesz az első, ha már rendelkezésére állna a technológia, aki mesterséges intelligenciával rendeztetné a filmet, CG színészekkel.
4.
4.
markoci555
#3: obi han és ez a film közül*
3.
3.
markoci555
duplán jó hír, engem obi, han és e filmek közül ez érdekel a legjobban, plusz az xmen filmek közül amiket láttam a Logan messze a legjobb volt
1.
1.
kastorhun
Na ennek örülök ha tényleg így lesz.
Bár neki inkább az Obi filmet adtam volna.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...