A Logan rendezője dirigálja a Boba Fett-filmet?

  • Írta: Shifty
  • 2018. május 25.
  • Cooltúra
Az előrejelzések szerint hiába teljesít majd visszafogottan a kasszáknál a különálló Solo-film, a Disney csak nem mond le az antológiamozikról. Úgy tűnik, az Obi-Wan Kenobi-film mellett Boba Fett önálló bemutatkozása is sínen van.

Nem először lehet hallani arról, hogy a Disney az A Star Wars Story-mozik keretein belül egy különálló Boba Fett-filmet is készítene. A projekten először a pocsékul sikerült Fantasztikus Négyes rendezője, Josh Trank dolgozott, akit későbbi botrányai miatt végül kirúgott a Lucasfilm és a Disney. A pletykák szerint a helyét később pont az a Simon Kinberg vette át, akivel pont a Fantasztikus Négyes miatt rúgta össze a port, de most úgy néz ki, végül nem ő lesz a végső befutó.

A The Hollywood Reporter ugyanis arról számolt be, hogy belsős informátoraik szerint a Logan rendezője, James Mangold kapja meg a rendezői széket, a forgatókönyvön pedig Kinberggel közösen fognak majd dolgozni.

5.
bitbandita
Az a baj ezzel a rendezősdivel, hogy majdnem nem jelent semmit. A Star Warsról van szó meg a Disneyről. Itt nem beszélhetünk komolyan vehető rendezői szabadságról, sőt. Erős stílusjegyek, konkrét elképzelések, erős személyiség - ezek mind-mind inkább hátrány a Disney szempontjából. Addig, amíg Kathleen Kennedy-félék dirigálnak a háttérből, miközben a Disney a biztonsági játékra törekszik (kidolgoznak egy formulát, és aztán arra a sémára ontják a többit), addig majdnem tök mindegy ki a rendező. Jó rendezőket kérnek fel, akiknek aztán megkötik a kezét, és pont az veszik el, ami miatt az a rendező az aki, a felismerhető kézjegy. Kivétel Ron Howard, mert neki nincs olyan. Szerintem a Disney lesz az első, ha már rendelkezésére állna a technológia, aki mesterséges intelligenciával rendeztetné a filmet, CG színészekkel.
4.
markoci555
#3: obi han és ez a film közül*
3.
markoci555
duplán jó hír, engem obi, han és e filmek közül ez érdekel a legjobban, plusz az xmen filmek közül amiket láttam a Logan messze a legjobb volt
1.
kastorhun
Na ennek örülök ha tényleg így lesz.
Bár neki inkább az Obi filmet adtam volna.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...