Star Wars - 2018-ban jön a Boba Fett-eredettörténet

  • Írta: Shifty
  • 2015. május 5.
  • Cooltúra
Link másolása
A The Wrap értesülései szerint a második Star Wars Anthology-mozifilm Boba Fett, a mandalóriai fejvadász eredettörténete lesz. Közben az is kiderült, a Disney új rendezőt keres a filmhez, mert megváltak Josh Tranktől.

A Disney gőzerővel pörgeti a Star Wars-projekteket, így már most érdekes információk láttak napvilágot a Star Wars Anthology-sorozat 2018-ra tervezett második felvonásáról. Egyrészt kiderült, hogy a stúdió megvált a korábban kiszemelt Josh Trank rendezőtől.

A The Wrap úgy tudja, Trank munkához való hozzáállásával komoly gondok akadtak az új Fantasztikus Négyes forgatása alatt, és problémás viselkedése miatt állítólag a producereknek kellett befejezniük a filmet. Így a Disney úgy döntött, kirúgja az egyébként tehetséges, Az erő krónikájával már bizonyított rendezőt. Egyelőre nem tudni, ki veszi át a helyét, de a stúdió még a Rouge One munkálatainak kezdete előtt szeretné megtalálni a helyettest.

A magazin arról is ír, hogy a korábbi szóbeszédek igaznak bizonyultak és a második Star Wars spin-off a mandalóriai fejvadász, Boba Fett eredettörténete lesz.

Az antalógiamozik első felvonása egyébként jövőre kerül mozikba. A Rogue One története az Episode III és az Episode IV eseményei között játszódik majd, és inkább a lázadókra koncentrál majd. A sztori leírása szerint "ellenállók egy csoportja összeáll egy küldetés erejéig, amelynek célja, hogy ellopják a Halálcsillag tervrajzait, és így új reményt hozzanak a lázadók számára".

20.
20.
#18: Az oroszlányok jól tudják riszálni a csípőjüket, mire észbe kapsz, már viszketsz rendesen ... :D
19.
19.
Cipo3
#11: Mutasd meg kérlek azt ahogy Disney nyilatkozott erről. Ők csak eltöröltek, nem hoztak új szabályokat.

Valahol érthető (én sem örültem neki), mert túl sok szálra kellene figyelni ami képtelenség. Egyik SW író sem fogja elolvasni a már elkészült ~200 regényt aminek ráadásul a 90% gagyi ponyva.

Tudtad, hogy Csubinak van felesége és gyereke? Csak nem foglalkozik velük.
Ilyenekhez nem tud igazodni a Disney és meg is értem. De aztán van olyan mint Mara Jade és Ben skywalker ami fáj, hogy eltörlésre került.
18.
18.
Cipo3
#17: Senki nem nyírta ki Boba Fett-et, erről szó nem volt. Állig felfegyverezve beesett a szörnyhöz, páncélruhában. Olyan mintha most odadobnának egy oroszlán elé egy ak47-essel. Az oroszlának esélyük sincs. Pedig egy csupasz embernek van mitől félnie egy oroszlántól.
17.
17.
Nevetséges az egész. Egyrészt ez a 'kövér gyerek' ( fett, haha ! :) egy senki. Tipikusan az az alak aki az Austin Powersben kifiguráznak, amikor behívják a noname strómanokat akiket elintéz Powers apja. :D
Kettő, annyira utálom amikor valakit kinyírnak, de aztán mégse, vagy mégis, mégsem... Aztán jól megmagyarázzák, majd letagadják, behintik sóval és felgyújtják.
Ez a sw szép lassan ( már az 1,2,3 ) al átfordult komédiává remélem kapunk még pár dzsárzsárt és fogatversenyt soklábú csirkezabáló szörnyekkel és 5 éves hülye-gyerekekkel.

Bocsánat, nagyon felkúrta az agyam a bf.multi.olny.pénznyomda, meg ez a rengeteg remek hír ... :))
16.
16.
supair
#15: Tényeg.....A jedi csak megröptette. :-))

De rég volt már!
(újratervezés) Az a vak a galaxis legjobb csempésze..........
15.
15.
Danka76
Han Solo mióta Jedi? :-)
14.
14.
supair
#11: Az a vak a galaxis legerősebb jedije................:-)
13.
13.
wolfwarrior
#12: elött az ott elölről hiányzik jó most már le is égettem magam
12.
12.
wolfwarrior
#11: lemaradt a pont az ott útán bocs
11.
11.
wolfwarrior
#8 #9 Sajnos a hivatalos DISNEY canonn szerint nem ott maradt mert a ők azt mondják, ezzel örökké közröhej tárgyává téve a Galaxis legjobb fejvadászat akit egy vak győzött le.
10.
10.
supair
#9: Sarlakk gyomrából kimászni?? Na ez ám a tehetség!! :-)
9.
9.
Stack
#8: Tudtommal onnan még kimászik valahogy ;)
8.
8.
wolfwarrior
Van pofájuk?! miután hagyták a veremben megrohadni a szemetek.
7.
7.
rappit
#5: Főleg, hogy a könyvek és képregények nagy része kiesett a kánonból.
5.
5.
nero66
#3.: Pedig van benne potenciál. A motivációt ismerjük, ami miatt ő is fejvadász lett. De semmi többet. Jó persze könyvekből kiderül ez-az, de ezt a többség úgy sem ismeri. A játékban én simán eltudom képzelni, már akár Jango halála utáni történéseket, Boba kiképzését stb... Szerintem jó lesz, főleg a 1313 kezdetleges verziójában látottak alapján. :) És az 1.; 2.; 3. rész történéseiből mire lennél még kíváncsi? Csak, mert azt az elejétől a végéig ismerjük,,, Viszont a LEGO Star Wars-ban már megcsinálták játék formájában is! ;) :D

4.
4.
SLi
#2: elvileg teljesen külön projekt
3.
3.
Raizen25
Hát én ebben a boba fett ben semmi extrát nem látok, hiába szeretik sokan.
én a 2.trilógia (1.2.3.rész) történéseiből szeretnék játékot
2.
2.
mestermagyar
De még az új star wars sem jött ki...
1.
1.
markoci555
Akkor ennek örömére ássák ki a Level 1313-at! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...