Nem lesznek loot boxok a Battlefield V-ben

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 25.
  • Hír
Link másolása
Habár a bejelentéskor a DICE külön kiemelte, hogy csak kozmetikai elemeket vehetünk valódi pénzért, most már az is világos, hogy loot boxok sem lesznek a Battlefield V-ben. A készítők szeretnék elkerülni a népharagot.

Már a szerda esti bejelentéskor leszögezte a DICE, hogy a Battlefield V esetében szakítanak a szezonbérlettel, illetve valódi pénzt csak különféle kozmetikai kiegészítőkre költhetünk a játék boltjában. A Polygonnak adott interjújában a fejlesztők szóvivője azt is megerősítette, hogy ingame valutát úgy is szerezhetünk, ha csak szimplán játszunk a játékkal.

Ellentétben a Battlefield 1-gyel, az új rész teljesen szakít a loot boxokkal. A Battle Packokban korábban többnyire fegyverskineket és járműfestéseket találtunk, elvétve pedig XP-boostokat is. Ha a játékos korábban már szert tett egy adott skinre, azt bezúzhatta, és ebből új Battle Packot vásárolhatott.

Az ideiglenes XP-növelőn kívül ezek a loot boxok nem adtak játékon belüli előnyöket az előző részben sem, ám a Battlefield V jutalmazási rendszeréből teljesen hiányoznak majd a véletlenszerű kozmetikai elemek. Mindig látjuk majd, mire költünk, a játék nem árul zsákbamacskát. Végül a Star Wars: Battlefront II is erre a rendszerre állt át.

23.
23.
br1Koo
#7: Két teljesen különböző dolgot hasonlítasz össze..
Az egyik a játékmenet folyékonyságát hivatott szolgálni, míg a másik a körítést, a beleélést próbálja elősegíteni. A kettőnek semmi köze egymáshoz.
Amikor te felrobbansz a dinamittól és felszed a medic az a játékmenet rész, amikor a műkezes nő rohangál egy csipával badass-kedve az a körítés rész.
Ennyi erővel repkedhetne Son Goku az égen Airstrike-ot dobálva a francia mezőkön, hiszen kb annyi a realitás alapja mint egy dinamittól szét szakadt hullát felhúzni egy fecskendővel, nem de?
22.
22.
ollie92
#20: Nem a női karakterekkel van a baj, hanem a kivitelezéssel. Miért kell egy protézises kék sminkes picsának krikettütővel németet zúzni ? A BF1 ruszki mesterlövésze is nő, akit eléggé badassre sikerült. Ezzel a nyitott testreszabhatósággal elkúrják a hangulatot. Német csapatban majd fekete nők fognak harcolni falábbal meg vaskarral, kurvára hangulatos lesz....
21.
21.
colors
https://www.nlcafe.hu/ezvan/20160308/haboru-nok-tortenelem/
20.
20.
Rezsidémon
Hát ez aztán tényleg felháborító, hogy egy világháborúban rokkantak, nők és feketék is harcoltak és nagyon sokat elvesz a játékélményből, hiszen mindenki tudja, hogy ezt a háborút kizárólag fehér férfiak vívták egymással!
Ja várjunk, mégse...
18.
18.
FiveSalmon69
#17: Arra próbáltam rávilágítani, hogy ez a korhűség, meg realisztikusság duma egy humbug. Eddig sem létezett. De hogy hogy nem most kezdett el zavarni mindenkit...

#14 az előző cikkből tudok én is csak részleteket, abban azt írták, hogy kevésbé ismert csatákat akartak feldolgozni, illetve hogy egy ellenálló hölgyet követhetünk Norvégiában stb. A trailer pedig multiplayer trailer, ott bármi lehet. A női jogi harcról annyit, hogy vannak igazságok és blődségek is, de a kettős mércét ki nem állhatom. Ez pedig az, amíg az emberek csak azon a nőn meg a fekete katonán vannak kifakadva.
17.
17.
Mortis
#9: nagyszerű, egy problémára válaszoltál egy másik problémával. csodálatos, előrébb jutottunk.
16.
16.
Sokkal nagyobbat szolna egy mai konfliktus, egy Sziria pl, meg siman lehetnenek akkor nok is, van pl az a csak nokbol allo kurd osztag, stb...es mostani fegyok lennenek meg minden, ilyen teren lehetne durva egy BF...de sajna nem, ennyit tudtak kitalalni.
15.
15.
shatterhand
#7: Ja,most hogy a bfv elszabadult fantaziaval jon ki hirtelen "hagyjuk mar a korhu kornyezetet":)
Youtuben ott a velemeny a trailernel. Nem ezt vartak. Őszi puki lesz csak.
14.
14.
markoci555
neee neee, mi ez a női jogi harc itt is??? a 2. világháború arról ismeretes hogy amíg a férfiak hullottak, addig a nők a hazájukban kénytelenek voltak a férfiak munkáját végezni, meg ugyan úgy szenvedni... miért kell hamisítgatni a történelmet? Eddig akárhány 2. világháborús felvételt láttam, nem láttam köztük nőt, talán még felcserek közt se voltak, de kb csak oda tudom őket elképzelni

nem a nőkkel a hadseregben van a bajom, ma már ilyen a világ, akármilyen magas pozícióba is lehetnek már, sőt transzik is vannak, hanem azzal hogy régen nem ez volt
13.
13.
FiveSalmon69
#12: Körülbelül annyira voltak fehérek mint egy mai török, vagy szíriai. Azt látom, hogy ezen még ma is megy a vita, de azért azt is túlzás lenne állítani, hogy leégett fehérek voltak. De az biztos h nem egy Elizabeth Taylor vagy Gerard Butler szinten voltak fehérek. De nem is ez a lényege a mondanivalómnak...
12.
12.
Ooorky
#9: Ókori egyiptomiak és görögök fehérek voltak (bár az előbbiek eléggé lebarnultak a sivatagban, mint a néhány évezreddel később ott harcoló olasz, német és angol katonák).
Japánról szóló filmekbe meg csak a hollywood-i szennygyár rak fehér embert, Japánok a saját történelmi filmjeikbe sose raknak külföldit.
11.
11.
FiveSalmon69
#8: És az ellen miért nincs lázadás, hogy fehér fickók mindíg szögletesállú adoniszok, mikor a legtöbben úgy néztek ki mint kb amerika kapitány az átalakulása előtt?
10.
10.
FiveSalmon69
#8: De nem emlékszem ilyen kifakadásra amikor Brad Pitt játszotta achilleust, de az biztos hogy a szőke haján kívül neki se sok köze volt hozzá.
9.
9.
FiveSalmon69
#8: A sok gyerek meg fiatal szerintem az elsők között van akik elkezdenek obégatni, hogy ez mekkora PC meg SJW maszlag. Az is ennyire zavar amikor a japán, egyiptomi történetekben hófehér emberkék játszák a főszerepet?
8.
8.
Mortis
#7: figyelj, nem lenne ezzel semmi baj. szórakoztatóipari termék és szórakoztat: boldog lennék ha ennyivel lelehetne zárni ezt.
de sok gyerek/fiatal játszik ezekkel s ugye inkább ez marad meg a fejükben, mint a törióra s az lesz a vége, hogy majd funkcionáló felnőtt korukra is azt fogják hinni, hogy a világháborúban szupermodellek is rohangáltak.
sok más nagy média szolgáltató is csinálja ezt: a BBC hírhedt brit történelemről szóló animációi, ahol a kőkori Britanniában és az ókori rómában fekete katonák vannak; meg a Trója sorozat, ahol Achilleus feka.
7.
7.
Fooxfire
Üzenem mindenkinek aki sír a "nem korhű és realisztikus ruházatok, karakterek és jelenetek után"... mert az nagyon realisztikus mikor egy adag dinamit alámrobban repül a holttestem 30 métert és a komám felszed egy injekció után. És sorolhatnám... 20 méteren kinyíló ejtőernyő kocsiból kiugrok semmi bajom, égő tankot kalapáccsal javítom..... Nem védeni akarom, csak azt mondom hogy ez van.. el kell viselni
Akinek valami realisztikus kell az mennyen tarkovozni.. az legalább "közel" van a realizmushoz.
6.
6.
#5: Gondolom te még sosem mondtad senkinek, hogy dögöljön meg. Bolhából elefántot.. Az nem érdekel, hogy nem kedvelted - pedig az utolsó mondatod szerintem távolabb nem is állhatna a valóságtól -, de igenis értett ahhoz, amit csinált.
5.
5.
Ooorky
#2: Olyan kellene, mint ami /vg-n van. Összegyűjtötték az összes tweet-jét amikben mások halálát kívánta. Tehetségtelen, beképzelt, unalmas fxkalap volt, az akcentusa miatt viszont sokan nézték...
4.
4.
Anti4730
Tomb raideren kívül:))
3.
3.
Anti4730
Off: mikor jon mar egy olyan játék, ahol tps nézetben egy bomba nővel lovoldozhetunk?:)))
2.
2.
MTX is back yay..

Off: ha már gamer oldal meg minden, szerintem TotalBiscuit-nek egy cikket szánhatnátok. Az éjjel hunyt el. :/
1.
1.
Mortis
alig várom ,hogy egy nagymellű, szőke cicababával apríthassam a 3x olyan súlyos és 2x olyan magas, mogorva, patriarchiális, vaskeresztnemnáci bácsikat ebben a valós események inspirálta, hősiességet piedesztálra emelő művész alkotás multiplayer módjában.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...