Néhány nap, és itt a Media Manager for PSP

  • Írta: Daks
  • 2006. október 31.
  • Hír
Link másolása
A Media Manager lehetővé teszi a felhasználók számára PSP tartalmaik egyszerű átvitelét, megosztását és kezelését személyi számítógépükön.
A Media Manager lehetővé teszi a felhasználók számára PSP tartalmaik egyszerű átvitelét, megosztását és kezelését személyi számítógépükön.

A Media Manager for PSP szoftver segítségével a felhasználók videofelvételeket, fényképeket, dokumentumokat, internetes tartalmakat és zenei felvételeket vihetnek át a PSP-rendszer és más rendszerek között, egyszerű drag-and-drop módszer használatával. A felhasználók egy időben több elemet is átvihetnek a személyi számítógépről a PSP-rendszerre, ezenkívül előnézeti funkció is segíti a tartalom egyszerű áthelyezését a PSP és egy másik rendszer között.

A Media Manager for PSP a fájlformátumok túlnyomó többségét támogatja, és automatikusan konvertálja a fájlokat, hogy a felhasználók egyszerűen megtekinthessék, vagy megnézhessék a PSP felhasználók rendelkezésére álló óriási mennyiségű anyagot. A tartalom egyszerű kezelése mellett a felhasználók átvihetik az Internet Explorer-ben kiválasztott kedvenceiket is PSP-jükre, továbbá egyszerűen készíthetnek biztonsági másolatokat számítógépes játékaikról, és át is helyezhetik játékaik biztonsági másolatait a Memory Stick Duo kártyák között.

„Nagy örömmel jelentjük be a Media Manager for PSP megjelenését az európai piacokon. A Media Manager nagyon sokkal hozzájárul a PSP mindennapi használatához, és gondoskodik arról, hogy minden mai és jövőbeni PSP felhasználó legnagyszerűbb játszótársa legyen” – mondta Stephane Hareau, a PSP vezető márka-menedzsere, az SCEE Sony Computer Entertainment Europe munkatársa. „A vásárlók mostantól végtelenül egyszerűen rendezhetik és kezelhetik non-game tartalmaikat, például videó-felvételeiket, zenei felvételeiket, fényképeiket PSP-jükön.”

A Media Manager for PSP letölthető € 9,99 összeg befizetésével november 3-tól (a részleteket lásd a www.yourpsp.com oldalon), az üzletekben adathordozón pedig € 19,99 összegért november 8-tól lesz kapható. A Media Manager for PSP letöltésének ára a PSP-hez kapcsolódó szoftverek árát is tartalmazza.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...