S.O.N - mélyen az erdőben

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 28.
  • Bejelentés
Link másolása
Egy elkeseredett apa az eltűnt fiát keresi a pennsylvaniai erdőben. A "semmi déli csücskeként" emlegetett vadonban a saját félelmeinkkel és démonainkkal is szembe kell néznünk. Ígéretes pszichológiai horror készül PS4-re.

A S.O.N egy napjainkban játszódó belső nézetes pszichológiai horrorjáték. Főhősünk Robert Alderson, aki eltűnt fiát, Jayt keresi a pennsylvaniai erdőkben. Egy olyan világot fedezünk fel, ahol a félelem minden és mindenki felett átveszi az irányítást, és ahol a múltad elől nem tudsz menekülni.

A saját démonainkkal kell szembenéznünk ahhoz, hogy visszaszerezzük gyermekünket, a RedG Studios bemutatkozó alkotása a zsigeri emberi félelmekre épül. Nem csupán a fák között kolbászolunk majd, hanem hátborzongató földalatti járatokban is.

Hamarosan mi is belekóstolhatunk a PS4-es címbe, hiszen június 8-án érkezik a demó. A végleges változat december 11-én fut be.

5.
5.
pjoco
#4: jah ott a The Forrest. Ott is eltűnik a gyereked és meg kell keresni. Tök ugyanaz. Abban is van rengeteg barlang. Vagy a most megjelent Agony. Habár az nem tudom milyen lett még.
4.
4.
GAMEROD
Tartalmasabb is lehetne, semmi extrát nem látok eddig benne, kb. mint egy heti steames indie horror játék. Ilyen barlangot pedig 25 perc megcsinálni akármelyik engine-el.
3.
3.
crytek
2.
2.
Bnecne
Biztos jó, de PC-re van ilyenből 1000+1.
1.
1.
Slik
szegeny xbox megint kap egy kis foldet
amugy jol nez ki a jatek szerintem
tipikus setalos horror, de eleg hangulatos ennyi alapjan is
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...