Augusztusban indul a Black Ops 4 bétája

  • Írta: szlav
  • 2018. május 29.
  • Pletyka
Link másolása
Néhány kiszivárgott infó szerint már augusztusban belekóstolhatunk a Call of Duty: Black Ops 4 bétaverziójába. A legalább három napon átívelő eseményhez először a PlayStation 4-es játékosok csatlakozhatnak majd.

A német GameStop egy kicsit túlbuzgó volt - idő előtt szivárogtattak ki néhány információt az idei Call of Duty zártkörű bétatesztjéről. Az azóta már gyorsan eltávolított adatok szerint PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en is kipróbálható lesz a játék, utóbbin a többi platformhoz képest valamivel korábban.

Eddig sem volt titok, hogy a megjelenés előtt érkezik majd egy zárt bétateszt is, hiszen ezt már a többjátékos mód előzetese végén is beharangozták. A GameStop információi szerint azonban míg a konzolosok az előrendeléshez kapott bétakulcsokkal tölthetik majd a klienst, a PC-s játékosoknak nem lesz ilyesmire szükség. A Battle.net launcheréről bárki lekattinthatja majd a tesztváltozatot, így ha hihetünk a pletykáknak, akkor ezen a platformon a "Private Beta" kifejezés csupán névleges lesz.

Az augusztus folyamán elstartoló próbaidőszak egyébként minimum három napon át tart majd mindhárom platformon, úgyhogy valószínűleg egy hosszú hétvégével kell majd számolnunk. A teljes játék megjelenése október 12-én várható.

16.
16.
vanpear
#15: WW2 jó játék. Elnézhető az is, hogy egy integetés 26x van elkeresztelve. Egyetlen bajom vele, ha split screen-ben toljuk, akkor a 2. játékos nem tudja kezelni a szerződéseit és a küldetéseit. Nem tud belépni a HQ-be. Pedig csak egyetlen menüről van szó. Bár engem annyira nem érdekelnek loot cuccok, viszont kicsit adnak az élményhez ezek a küldetések. Az új SKIN-ek helyett kijavíthatnák ezt a kis malőrt.
15.
15.
shatterhand
#13: Codon nem fognak motort cserelni mostanaban. Elmondtak mar parszor,hogy amire kell arra az eleg. Nem egy battlefieldet csinalnak. Kis palyan,kis shooter. Az hogy nagy tomegben is fogyaszthato az mas kerdes. De alapjaban lehet taktikusan is jatszani klanmeccseken. Ennek van komplett cod ligas turneja evek ota. Bf-nek van amugy?
Bo4 is tok mas mint a ww2. Vagy mint az IW. Bo3-ra inkabb hajaz,hisz a treyach muve. Sikeres es azt folytattak. Evente jon cod ,de nem teljesen ugyanaz. Mindig bovul. Nezz vissza csak fel evet a ww2-ben. Eg es fold a tartalomban. Szar a menu? 1honap es valtoztatjak. Vmi keves? 4-8hetente jon uj skin,ruha,fegyver ingyen. Amit te lehuzasnak latsz az valojaban a cod vasarlo kiszolgalasa,nehogy elmenjen. Ehhez kepest 3havonta veszel 3-4uj palyat es tolhatod tovabb az semmi. Pint olyan mint a fifa. Van aki semmi massal nem jatszik. Ha jo a cod en is ott vagyok rajta fel evet non stop. Ezalatt koltok plusz 10ezret 2dlc-re. Es mivel nem izgat mas igy nem veszek mellette plusz 3jatekot. Magyarul jatszom a codot amig erdekel. Ww2 kevesbe,igy arra nem koltok. De mar most dupla annyi cuvc van benne mint premierkor. Es bar keveset de meg mindig tolom.
Bf-nel a legtobb 3honap volt. Uj cucckat sose adnak. Halloween,karacsony, egyeb otletesseg amit beletesznek 1honapra mint codban,fortniteban? Á,felejtsd el. Azt csodalkoznak miert unalmas a bf egy ido utan. Leszarjak a tamogatast. Ott csak dlc van es varhatod azt.
13.
13.
vanpear
#11: Engem, aztán egyáltalán nem dühít. Csak nem magyarázzák meg nekem a fejlesztők, hogy milyen innovatív lesz, mikor ránézésre látszik, hogy ugyanaz.

Ali-a promozta a Infinity Warfare-t, hogy milyen jó, teljesen más gameplay. Most meg arról csinál videókat, hogy miért nem játszott vele. Érdekes pálfordulás, talán az idő nem megfelelő.

Nézzük az egészet hozzáadott érték szerint: művészeti, technológiai, színészi oldalról. Mindent egybe vettve ez egy Free to Play játék.
10.
10.
vanpear
#8: Oké, engem nem érdekelnek a számok. Nézz rá erre a COD-ra! Hány évük volt fejleszteni pontosan? Grafikailag mennyit fejlődött? Pont ezekről a kifogásokról beszélek, amiken itt fröccsögsz... az új COD-ok a régiek árnyékában élnek. Ez egy DLC, amit itt látsz barátom, semmi több. Szerintem neked kéne észrevenni a dolgokat, amik eddig nem voltak tiszták számodra. Mit nevezünk pofátlanságnak? Szerintem, amit az Activision a COD szériával csinál az az.
9.
9.
maros1977
Konzolon aki szeretnè a bètàt jàtszani csak annyi a dolga hogy csinàl egy Szingapúri accot ès azon belül tud jàtszani kulcs nèlkül!!
8.
8.
shatterhand
#4: Talan eszre kene venni,hogy multit gyartanak es nem michael bayt evente. Legyen az o bajuk,hogy mi ujat talaljanak ki. A lenyeg,hogy egy akcios arenashootert evente el lehet adni tobbmillio peldanyba. Lehet utalni,meg tobbmillio nem szereti,de attol meg a teny az teny. Ha egyszeru az egesz akkor mi miatt nem tudja ezt mas megcsinalni? AC sorozatot mar reg kifulladt. Pihenot kellett tartani. Bf ,ha 2-3evente jon ki akkor tud annyit eladni mint a legutaltabb cod (IW). Es a mostani BF is. Kihagy 1evet,visszater a WW2, erre soha ilyen aranyba nem kapott meg disliket a trailere.
De visszaterve. Par ev es kifullad a cod. Lehet orulni. De nem biztos,hogy lesz mas is amelyik ezt a tobb mint 10eves nonstop kiadast ekkora peldanyba meg tudna ismetelni.
7.
7.
shatterhand
6.
6.
#2: Pc-n a bo1 es bo3 siman jatszhato meg multiban.
4.
4.
vanpear
#2: Jövő időben írtam. Ugyan arra a sorsa fog jutni, mint az NFS széria. Semmi kiemelkedőt nem fog produkálni, sőt már nem is produkál.
2.
2.
shatterhand
#1: Ures lobby max pc-n van. Konzolon az osszes cod multija jatszhato.
1.
1.
vanpear
Régen nem volt divat a béta tesztelés mégis jobban működtek a dolgok, mint újabban. Ugyanazt csomagolják újra, csak bugosan. Egyre több pénzért egyre kevesebb. Csak a kifogások, hazug lefizetett youtuberek és az üres lobbyk maradnak majd a COD-ok után. Beszélnek a COD formuláról.. WTF, ugyanaz a bullshit újra és újra. A leginnovatívabb COD... ja mert változtattak a menün, a többi DLC.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...