Utolsó előzetesen a pokoljáró Agony

  • Írta: Shifty
  • 2018. május 30.
  • Videó
Link másolása
Tegnap óta megvásárolható a brutalitásból hiányt nem szenvedő Agony, így a készítők a menetrendnek megfelelően bemutatták a játék utolsó előzetesét, amely teljesen hűen ábrázolja, mire is számíthatunk majd.

Az elmúlt napok attól voltak hangosak Agony-fronton, hogy a készítők kénytelenek letérdelni az európai korosztálybesorolásért felelős szervezetnek, így cenzúrázott formában jelenik majd meg a végleges játék. Igaz, elenyésző az a tartalom, amit végül ki kellett vágniuk, így egyelőre az sem tűnik problémásnak, hogy a korábban beígért, a cenzúrát végül eltörlő javítást sem kapják meg a rajongók.

Az Agony tegnap óta kapható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, az utolsó előzetest pedig alant találjátok.

12.
12.
Extol
#11: remélem nem mind
11.
11.
Őrnagy
#10: Az pont cenzúrázva lett, nem?
:D
8.
8.
Extol
Előrendelte, holnap hozzák. Ideje elkárhozni!
7.
7.
Macifasz
#5: Nézem most a TheVR Pisti live streamjét a Twichen és eddig úgy tűnik, hogy csak ennyi. :/ Baromi unalmas egyelőre, azon kívül, hogy maga a pokol jól néz ki, és a hangok ütnek, kb. semmi érdemleges nem történik. És még csak nem is para vagy ijesztő. :-(
5.
5.
Nicodemus
Aki már kivitte: Rohadt egysikú monoton pokolban sétálgatás végig? Vagy van valami erős narratíva és szórakoztató mechanika is? Vagy csak ennyi az egész?
3.
3.
Perseus84
A Metacriticken mar van rola egy teszt es irti sz.r lett a tesztelo szerint is. Kar erte
2.
2.
logic5
Hát... Már van, ahonnan ugye "tölthető"... Ez a játék egy igazi ipari hulladék. Még jó, hogy nem vettem meg! Valami szánalom... De tényleg. Pénzt ne adjatok érte, mielőtt ki nem próbáltátok. Jó tanács.
1.
1.
BrockSamson
Hat errol ez jut eszembe:

https://www.youtube.com/watch?v=UzejqYRtmdY
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...