Launch traileren a Crying is not Enough

  • Írta: sirdani
  • 2018. május 30.
  • Videó
Link másolása
Vadonatúj, a Twin Peaks-sorozat és az Alan Wake játék hangulatát idéző horrorjáték közeleg a Storyline Team jóvoltából, mely ugyan nem fogja új alapokra helyezni a horrorjátékok műfaját, ám érdekes alkotásnak ígérkezik.

A Storyline Team horrorjátékának steames adatlapja szerint a 35 éves Jacob Helten karakterét irányíthatjuk, aki egy súlyos autóbaleset túlélése után eltűnt feleségét keresi. Egy titokzatos nő segít neki a nyomozásban, aki ellenségekkel és rejtvényekkel teli helyszíneken keresztül irányítja főhősünket, hogy az megküzdjön a sötétség leggonoszabb lényeivel és megtalálja feleségét.

Ahogy a történet leírása, úgy a játékmeneti trailer hangulata is kísértetiesen emlékeztet a Remedy Entertainment által készített kultikus Alan Wake-re. Azt, hogy a készítők csak ihletet merítettek belőle, vagy esetleg pusztán egy másolatról van szó, mindenki eldöntheti június 8-án, amikor érkezik a Crying is not Enough PC-s verziója, melyet az ősz során a PlayStation 4-re és Xbox One-ra tervezett verziók követnek majd.

3.
3.
Ez így a napokban a harmadik "x keresi az eltűnt y családtagját" alapra épülő horror játék.
2.
2.
NathanDrake
Inkább az Evil Withinre hasonlít de amúgy nagyon várom. Kár hogy csak ősszel jön :/
1.
1.
crytek
Jóféle , várom ezerrel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...