Konzolokon csúszik a Warhammer 40K: Inquisitor

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 31.
  • Csúszás
Link másolása
A Neocore bejelentette, hogy a Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr PS4-es és Xbox One-os változata mégsem jelenik meg június 5-én, mint a PC-s verzió. Konzolon egy kicsit tovább kell várnunk az akció-RPG-re.

Habár május elejére ígérték a Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyrt, később a dátum június 5-re módosult. Végül a Neocore szerint ezen a napon csak a PC-s verzió fut be, a PS4-es és Xbox One-on változat tovább csúszik, új dátum nincs is, annyi biztos, hogy még a nyár folyamán csaphatunk le rá.

A fejlesztők szerint a Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr összetett játékmenettel rendelkezik, amit teljesen újraterveztek a konzolos játékosok számára. Az egyedi funkciók csiszolása a vártnál több időt vesz igénybe. A lehető legjobb minőség érdekében döntött úgy a magyar csapat, hogy pár hétig visszatartja a PS4-es és Xbox One-os változatot.

Szóval legyetek türelemmel!

10.
10.
latis666
Annyiban visszavonom amit mondtam hogy megnézve egy nagy felbontású ráadásul béta állapotról készült videót annyira azért nem gáz. Ráadásul ez is egy hajón van felvéve lehet hogy máshol vannak szintkülönbségek változatosabb környezet ilyesmi. Ennek ellenére fenntartom hogy nagyon izgalmas mert nagy WH rajongó vagyok de szerintem a videók alapján ez nem lesz jó játék. De ne legyen igazam.
9.
9.
latis666
#8: Néztem. De lehet bennem van a hiba.
8.
8.
#7: Hogy nezne mar ki szornyen?? Szerintem te vak vagy, vagy nezd hd-ben a videokat, ne 360p-ben.
7.
7.
latis666
Szerintem szörnyen néz ki. Nem is értem.
4.
4.
Gykrizsi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...