Crackdown 3 - minden rendben van

  • Írta: Shifty
  • 2018. június 1.
  • Hír
Link másolása
Rövid ideig úgy tűnhetett, problémák vannak az amúgy sem zökkenőmentes fejlesztéséről ismert Crackdown 3-mal, a spanyol Amazon ugyanis váratlanul elkezdte eltörölni a játék előrendeléseit. A Microsoft azonnal reagált a pletykákra.

A Crackdown 3 tavalyi E3-as szereplése óta gyakorlatilag semmit sem lehetett hallani a játékról. Az előző esztendőben Kölnben ugyan kipróbáltuk az akkor elérhető demót és a benyomásaink abszolút pozitívak voltak, de a nagy hallgatás sosem jelent jót.

Éppen ezért okozott némi riadalmat, amikor egy technikai probléma miatt a spanyol Amazon véletlenül elkezdte törölni a játékra leadott előrendeléseket. Sokan egyből arra következtettek, hogy az egy éve tartó csend azt jelenti, törölték a játék fejlesztését.

A pletykákra végül Aaron Greenberg reagált a Twitteren, ahol megerősítette, hogy technikai malőr okozta a problémát, a játék fejlesztése pedig gőzerővel robog. Azért reméljük, hogy az eredetileg tavaly novemberre, az Xbox One X premierjére ígért harmadik Crackdown idén ott lesz az E3-on és kapunk egy új, pontos megjelenési dátumot.

A Crackdown 3 Xbox One-ra és PC-re készül.

16.
16.
Darksiders84
#14: Igen volt szó róla de amúgy nem tudom mit kínlódnak már vele. Az előző részéivel elvoltam akkoriban de most szinte ugyan azt kiadni az eddig látottak alapján elég gyenge eresztés lenne kb mint az Agent of Mayhem amit nem felejtek el hogy megbántam a vételét.
15.
15.
A Pulyka
#14: Pedig egy Red faction szerut siman ossze lehetne hozni. Gyakorlatilag ott is a foldel egyenlove tehetsz mindent, kar hogy a vegere nagyon monoton lett, nem beszelve a palyak szurkesegerol.
En nagyon bizom benne, hogy ez a jatek ossze jon az Xbox-nak. Egy jo sztori, elvezetes harcrendszer, jo karakterek kellenek es zsir game lesz. Hajra!
14.
14.
#5: Nem akarlak lelombozni, de a korabbi gameplayeknel mar szoba kerult hogy megsem olyan lesz a rombolhatosag, asszem egyik fejleszto mondta...
13.
13.
Gaboo77
#5: Hát ha ugyan azok modellezik a rombolást, akik az üzleti döntéseket is hozták az utóbbi időben. Akkor lesz itt rombolás az tuti! Mielőtt bárki megszólalna Xbox One-om van!
12.
12.
Giga0509
Szerintem ez akkora bukás lesz mint a ház.Mark my words.
11.
11.
adamsfamily
#1: De verik a nyálukat rá a Microsoftnál,hogy benne lesz a game pass-ban.A state of decay 2 se volt egy nagy eresztés.Gagyi rajzfilmes grafika,ami az előző generáción se lett volna nagy cucc.Nem azt mondom,hogy szar,de tele van buggal és hamar rá lehet unni,mert semmi másból nem áll a játék,mint guberálásból.Hajléktalan szimulátor.
Ez a crackdown 3 is elég ótvarul nézett ki az előzetesekben.
Kiadhatnának már értelmes játékokat is,mert egyelőre a forzákon kívül csak gagyit toltak elénk.
9.
9.
Skygameboy
#5: Biztos vagyok benne hogy nagyot fog szólni. Szerintem ebben a játékban fog kiteljesedni a micro ebben a generációban tett összes ballépése.
6.
6.
Duken
#5: Én is örülnék ha nagyot szólna már unom az ms balfszkodását.Remélem összekapják magukat.
5.
5.
supair
Ejha.....sok mini hitler mellett sok mini druida is van itt.......kik mind a jövőbe látnak:-)
Remélem jó nagyot szól majd.Már csak azért is hogy füstöljön az epétek.
Ha sikerül megvalósítaniuk a full rombolhatóságot.....amit eddigi puzzlekból összerakva már működik akkor veszem is izibe. Hangulata grafikája bivaly volt eddig is. Pá uraim.
3.
3.
Adritt7
Baromira nem akarnak elkészüni vele!! Vajon miért '!???Pedig xbox exclusive lenne :)Ez őnmagában is nagy szó!!!!
2.
2.
RangerFox
#1: És az is egy gyenge 6 pontos lesz, amiért kár volt újra a szériához nyúlni...
1.
1.
Gaboo77
Jaj hála az égnek! Tiszta ideg voltam! Egy újabb 10/5 pontos értékelésű játék ami miatt most már nem kell aggódni, hogy megjelenik-e. Hajrá MS! Majd ha lesz Fable 4 akkor érdekelni fog!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...