Mégis lesz Gears of War Németországban?

  • Írta: fojesz
  • 2006. november 1.
  • Érdekesség
Link másolása
Múlt hónapban értesültünk a szomorú hírről, miszerint Németországban túlzott erőszakossága miatt betiltották az Xbox 360-ra, majd PC-re megjelenő Gears of Wart...
Múlt hónapban értesültünk a szomorú hírről , miszerint Németországban túlzott erőszakossága miatt betiltották az Xbox 360-ra, majd PC-re megjelenő Gears of Wart...

Ugrás a galériához

A Microsoft szóvivője szerint a határozat még nem végleges, talán egy kis remény maradt még a német játékosok számára. A cég igyekszik minél jobban "megpuhítani" az USK-t (német korhatároló bizottság), hogy Németországban is kiadhassák a produktumot, mégha erősen cenzúrázva is. Bizony, nem lesz könnyű dolguk, hiszen a németek igazán allergiásak az erőszakosságra.

A rossz hír mellé bónuszként járjon egy nagy csokor Gears of War-videó, melynek jelenlétéről FNorberto barátunk értesített bennünket (Thx Buddy!). A GameTrailers.com oldalán most rengeteg videó látható az Epic Games sikervárományos játékáról, ráadásként ezek nagy része HD-minőségű. Érdemes végigcsekkolni őket!

1.
1.
FNorberto
Nincs mit!És köszi!Lehet hogy a USK-s arcok megnézték a videókat és elgondolkoztak mien jó kis gamma ez!:DÉs mindjárt itt is van az Emergence Day!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...