E3 2018: Teasert kapott az Anthem

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 2.
  • Teaser
Link másolása
Az Electronic Arts bejelentette, hogy a jövő hétvégi EA Playen kinn lesz a BioWare nyitott világú sci-fi szerepjátéka is. Az eseményen még több részlet kiderül az Anthemről, amiről most egy nyúlfarknyi teasert nézhetünk meg.

Az Electronic Arts idén is saját bulit tart Los Angelesben: az EA Playt június 9-11. között rendezik meg, melynek során több részletre derül fény az Anthemről. Magyar idő szerint június 9-én, 20 órától levetítik a BioWare alkotásának legújabb gameplay jelenetét. Addig érjük be a legújabb teaserrel:

A demóban a harc kapja a főszerepet, illetve a Javelin kaszt exoruhájának képességeiről is lehull a lepel. A bemutató mellett természetesen egy vadiúj trailert is kapunk, amelyből többet is megtudhatunk az Anthem sztorijáról, karaktereiről és szörnyeiről.

A házigazdák a BioWare vezérigazgatója, Casey Hudson, a producer Mark Darrah és a vezető író, Cathleen Rootsaert lesznek.

Az Anthem 2019-ben érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

3.
3.
Kicsit Destiny utanerzes, de varom hogy kideruljon milyen is!
1.
1.
almaspite
Áhh akkor a történetbe lesz egy kis túlélő horror, sötétség, hogy ki akarnak nyírni az embereket a bolygóról. Megint jönnek a kaszások.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...