Hivatalos: Jared Leto Jokere saját filmet kap

  • Írta: szlav
  • 2018. június 6.
  • Cooltúra
Link másolása
Köztudott, hogy a Suicide Squad megjelenésekor Joker jónéhány jelenete a vágóasztalon maradt. Jared Leto azonban kap még egy esélyt, ugyanis az ikonikus gonosztevő hamarosan egy önálló filmben kerülhet a vászonra.

A Warner Bros. zöld utat adott a standalone Joker-film forgatására. A címszerepet ismét a Suicide Squadból ismerős Jared Leto játssza majd, s ő ül majd a produceri székben is. A 2016-os Öngyilkos Osztag kapott hideget-meleget, de ennek ellenére a kiadó lát még fantáziát a DC-univerzum rosszcsontjaiban, hiszen ahogy azt már korábban is megírtuk, Harley Quinn is kap egy saját egész estés mozit.

Joker és Harley filmjei nyilvánvalóan kötődnek majd a még tavaly bejelentett Suicide Squad 2-höz, melynek pontos felállásáról és történetéről eddig még pletykákat is csak alig hallottunk. A Suicide Squad fogadtatása után bátor lépésnek tűnhet három hasonló filmbe belevágni, de ne feledjük, hogy rajongói elégedetlenkedés ide vagy oda, az Öngyilkos Osztag remekül teljesített a kasszáknál, s a legjobb sminkért még egy Oscart is bezsebelt.

Slusszpoén: Jared Leto Joker-filmjének állítólag nem azonos a Joker-eredetmozival, ahol Joaquin Phoenix alakíthatja a karaktert.

15.
15.
br1Koo
Egy új Batman film lenne jó Leto Jokerével. Természetesen hozzáértő rendező kezében, mert a Suicide Squad-ban annyira semmitmondó "csakazértisottkellennie" karakter volt, egy szar töltelékként ami csupán Harley Quinn jelenléte miatt van ott..
Nem Jared-del volt a baj, hanem az idiótákkal akik ilyen retek filmet gyártottak.
Csak képzeljük el egy Sin City szerű komolyabb és gyomorforgatóbb stílusú filmben Margot Harley-jét és Jared Joker-ét. Szerintem mocsokmód odabaszna.
14.
14.
McDuff
Így van, Jared Leto egy remek színész, de "hozott anyagból" dolgozik ő is. Nekem alapból az egész megjelenése nem jött be, sztem el volt cseszve és emiatt hozzá passzoló stílus is (mármint játékában).
Azt nem értem, hogy a legutóbbi Öngyilkos Osztag animációs film az meg olyan szinten jó volt, hogy hihetetlen! És most már annál még csak azt se tudom mondani, hogy há' me' önálló film oszt kész, hanem rendesen beleszőtték a Flashpoint paradoxonba és semmi izzadtság szag nem volt, mint ennél a filmnél. Aki teheti, nézze meg, nem fog csalódni!
13.
13.
Brenor
Joker karakterét szeretem kedveltem Jack Nicholsont, Heath Ledgert, a gothami Cameron Monaghant is és legjobban a Mark Hamill szinkronját, aki Batman animációs sorozatokért és Batman Arkhamért felel. Na és itt van Jared Leto, akin már képeken látszott, hogy ez egy gagyi Joker lesz. Belőle csinálnak filmet? Akkor már inkább Cameron Monaghan legyen a főhős. Hollywood, ti egyre inkább süllyedtek!
12.
12.
kastorhun
#4: De Leto se játszott valami jól, abban az 5 percbe, és úgy nézett ki mint egy strici, nagy arany fuxokkal a nyakába.
11.
11.
zuluvadasz
Hát az összes Joker közül eddig ő volt a leggagyibb, nem ér szerintem annyit, hogy önálló filmet kapjon. DC mondjuk filmek terén nem túl erős (sajnos). Viszont az animációs filmek sokkal jobbak.(pl.:Sötét lovag visszatér)
10.
10.
Norbi-wan
Szerintem se Leto Jokerével volt a baj , arról nem is beszélve hogy nem sok szerepet kapott. Én örülök neki hogy így alakult
9.
9.
Wzard
Én megvoltam elégedve Jared Leto Jokerével örülök h külön filmet kap. (btw nagy hülyeségnek tartom összehasonlítani Heat Ledger féle Jokerrel anarchista<>pszichopata mind2 jokernél jól átjött szerintem, és így legalább Leto is igazán megmutathatja hogy mit tud :D ) Eredet történetnek én vmi "Red Hood"-ot ismerek , de biztos ezer féle változat van.. kiváncsian várom!

8.
8.
KőbányaKispest
A Margot Robbie féle Quinn jöhetne.
7.
7.
hadzsime
Egyébként nem a színésszel van a gond, hanem azzal a "Jokerrel", amit ezek az idióták megálmodtak. A Suicide Squados hiperaktív narkós stricit még Heath Ledger sem tudta volna élvezhetővé tenni. Nem is értem miért erőltetik.
5.
5.
Khaszás
Lehet hülye kérdés :D de Joker mint saját film? :D szerintem Batman nélkül nincs Joker :D mármint úgy értem mi lesz a story ? :D kicsit olyan mint a Venom nekem :D előzetes alapján érdekes de Venom Pókember nélkül? :D
4.
4.
brummi
#1: Nem Leto volt szar, hanem a forgatókönyv, amit még két perccel a premier előtt is megváltoztattak. Az egész öngyíkfos fos-sztag gagyi, értelmetlen és eleve bukásra volt ítélve, miután a dark-feelinget kiiktatták, mondván: szélesebb közönségnek tetszhet így. Joker felbukkanása alkalmanként roppant erőltetett és semmitmondó volt, jól írták lentebb, hogy a karakter adta lehetőségek nemhogy megjátszva nem voltak, de amit mindenki szeret Jokerben, annak nyomát sem találhattuk. Se rémisztő, se kiszámíthatatlan se vicces nem volt.
Annak idején a Nolan féle Batmanekben Joker mindezek együttesét adta, igaz Híszt nem támaszthatjuk már fel, de ezt a szerepet ő vitte leginkább jól, de neki megvolt hozzá a forgatókönyvi háttere is.
3.
3.
manderel
Minél gyorsabban el kellett volna felejteni inkább ezt a fajta Jokert. Nem hogy még külön filmet szentelni neki. Se komolyan vehető gengszternek, se pszichopatának, se anarchistának nem tűnt, mint a korábbi Joker karakterek. Olyan volt mint egy strici, aki valamibe beleőrült korábban.

Azt is pletykálják hogy ez egy előzményfilm lesz, ami megint nagyon rossz ötlet. Joker karaktere attól is ennyire jó és izgalmas, mert semmit nem tudunk az előéletéről, nem tudjuk mitől lett ilyen. Többféle verzió van rá, sőt, még ő maga is több féle történetet terjeszt magáról. Nem kéne ezt a "misztikumot" megszüntetni körülötte.
1.
1.
kastorhun
Ne már!
Olyan borzalmasan játszott hogy arra szavak nincsenek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...