Új Diablo-projekten dolgozik a Blizzard

  • Írta: szlav
  • 2018. június 6.
  • Hír
Link másolása
Néhány új álláshirdetés jelent meg a Blizzard hivatalos oldalán. Egy eddig nem bejelentett Diablo-játékhoz keresnek fejlesztőket, akik a dungeonök kialakításával foglalkozhatnak majd.

"Egy új, eddig be nem jelentett Diablo-projekten dolgozunk. Tehetséges dungeontervező vagy? Gyere és dolgozz velünk, hogy együtt valami igazán különlegeset hozhassunk létre!"

Ez áll a Blizzard legfrissebb álláshirdetésében, amely szerint valami nagy újdonság készül a Diablo háza táján. Egyelőre nem lehet tudni, hogy egy új Diablo III-kiegészítőcsomag, vagy esetleg egy teljesen új játék az, amiről szó van, de egyiket sem tartanánk lehetetlennek. 

Nem jellemző a Blizzardra, hogy ilyesféle módon jelentse be az új játékait, de nyilván senki nem bánná, ha a 2012-es megjelenés óta töretlenül futó harmadik rész után egy teljesen új fejezetet kapnánk. Ennél talán egy fokkal valószínűbb az, hogy a kaliforniai cég egy új DLC bejelentésére készül, hiszen a Reaper of Souls már több mint négy éve jelent meg, azóta pedig a legnagyobb frissítést a tavalyi Rise of the Necromancer csomag hozta. Logikus döntés lenne egy ehhez hasonló DLC bemutatása, mi például különösen örülnénk a jó öreg Diablo II-es Druidának.

Az sem kizárt, hogy a hirdetésnek köze lehet a pár hónapja belebegtetett  Nintendo Switches porthoz, bár ebben az esetben nincs teljesen alátámasztva a "be nem jelentett" jelző. Persze könnyen meglehet, hogy néhány extra tartalmat is hoz majd a hibridkonzolos launch.

A Blizzard a szokásaival ellentétben idén bemutatóval készül az E3 színpadán is. A jelenlegi információk szerint ez a prezentáció elsősorban a World of Warcraft, azon belül is az új kiegészítő, a Battle for Azeroth újdonságairól fog szólni, de ezek után nem lennénk meglepve, ha a Diablo is tiszteletét tenné a rendezvényen. Ha nem így lesz, akkor pedig novemberben a BlizzConon egész biztosan megtudunk majd többet is.

3.
3.
Cooper911
#2: Milyen ügye volt a Starcraftnak?
Remélem új karaktert is villantanak a D3-hoz.
2.
2.
KőbányaKispest
Nagyon helyes.

Az Starcraft már ügye kifutott, a Heartstone-ra kis szarokat dobálnak, hogy életbe tartsák, a WoW az a szokásos, az OW meg a HoTs meg kompetitiv game, nagyon nem jön ki második rész, se kieg.

Igy nagy project maradt a Diablo, meg valami új ip. De akkor a Diablora rászállnak, hála istennek. Kell valami triple A game
1.
1.
DarkLord
2 éve tuti nem játszottam a játékkal, de első napon venném meg a kiegészítőt ebben is biztos vagyok, ha egyszer játszanám ki, akkor is. Nem tartom lehetetlennek, hogy egy új kieg plusz a nekro egy pakkban megvehető lesz, majd és talán még egy karaktert hozzá csapnak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...