Négy napon keresztül ingyenes a The Ship

  • Írta: fojesz
  • 2006. november 1.
  • Bejelentés
Link másolása
Bár egyedi ötletekkel ugyan tele van a Steamről elérhető, multiplayer módra kihegyezett The Ship, ám a játékosok körében mégsem olyan népszerű... még.
Bár egyedi ötletekkel ugyan tele van a Steam ről elérhető, multiplayer módra kihegyezett The Ship, ám a játékosok körében mégsem olyan népszerű... még.

Ugrás a galériához

No igen: egy elsődlegesen Steamről megvásárolható, multis játéknál bevett szokás az, hogy az esetleges népszerűtlenség ellen téve egy hétvégére ingyenessé teszik a produktumot. A felhasználók ingyen letölthetik a teljes verziót, majd pár napon keresztül szórakozhatnak vele - ha nem tetszik nekik, nincs semmi gáz, azonban a játékba szerelmesedőknek ki kell később csengetniük az általában húsz dolláros költséget.

Így van ez a The Ship esetében is. Az Outerlight által fejlesztett MRT (Masszívan Rejtélyes Thriller - remélem, mindenki figyeli milyen komoly kategóriába sorolták a címet a készítők!) négy napig teljesen ingyenes lesz. A próbaidő holnap indul, s egészen vasárnapig tart majd. A játék teszteléséhez nincs más dolgotok, mint kreálni egy Steam-hozzáférést, utána pedig letölteni a játékot. Jó mulatást!
2.
2.
skiz0
Sonik halyón, azaz :D
1.
1.
Sonik
Ez komoly game haveral kiprobáltuk még annó asszem arról szol hogy vagyunk egy halyón sok másik emberrel és kapunk egy célponott akit meg kell ölnünk miközbe valaki minket is meg akar ölni vagy valami hasonló ha jól tom de jó nekem teccet:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...