Készül a Dead or Alive 6

  • Írta: sirdani
  • 2018. június 8.
  • Bejelentés
Link másolása
A tavalyi év során kiszámíthatatlanul alakult a széria sorsa; egyik oldalról újabb bajnokságokat hirdettek meg, míg a másik oldalról a fejlesztőstúdió, vagyis a Team Ninja már temette a játékot, és úgy látszott, nem érkezik újabb rész. Eddig.

A széria legutóbbi része már eléggé koros, a Dead or Alive 5 még 2012-ben látott napvilágot, igaz, később 2013-ban Dead or Alive 5: Ultimate és 2015-ben Dead or Alive 5: Last Round címen frissített kiadásokat mutattak be belőle. Az új részre azonban a mai bejelentésig várni kellett.

A trailerből és leírásokból kiderül, hogy új grafikus motorra számíthatunk a korábbról megszokott játékmenet mellett. Az alig egyperces előzetesben a játszható karakterek közül visszatér Ryu Hayabusa, Kasumi, Hayate, Helena, Jann Lee és Zack is a korábbi részekből. Emellett persze a Dead or Alive 6 új karaktereket is hozni fog a szériába.


Az IGN értesülései szerint a Team Ninja úgy döntött, hogy a női harcosok túlságosan szexualizált megközelítését a háttérbe szorítja, így búcsút intenek a direkt női karakterekre vonatkozó „extra fizikának”, illetve az olyan karakterek, mint Helena és Kasumi, jóval visszafogottabb öltözetet kapnak.

További információk az E3 során, várhatólag június 11-én számíthatunk. A Dead or Alive 6 a tervek szerint 2019 elején érkezik Xbox One, PlayStation 4 és PC platformokra.

12.
12.
Neo1989
Ez az már nagyon vártam.
7.
7.
shatterhand
#2: Ps1en,meg dreamcasten toltam sokat es sose az imbalozo csocsokert, hanem mert jo es egyedi volt (ha jol tudom) a counter tamadas.
5.
5.
biohazard rex
#2: Hát akkor lehet én vagyok az egyetlen kivétel, mert nekem a pályával való interakciók + a harcrendszer miatt tetszik a játék :/
4.
4.
KRAT0S
Na végre már!! mióta erre várok :D (azért remélem nem fogják beöltöztetni nyakig a csajokat ;) :D)
Már csak egy DMC 5 bejelentés kell!
3.
3.
Őrnagy
Szerintem ennek a játéknak az erotika az egyetlen vonzereje. Vagy tévednék? Tulzottan nem merültem el benne.
2.
2.
Mortis
"a Team Ninja úgy döntött, hogy a női harcosok túlságosan szexualizált megközelítését a háttérbe szorítja..." ez most komoly? kb. aki játszott vele, a japánosan túlszexualizált csajokért tette - hozzátartozik a széria identitásához. nehogy már japánba is begyűrűzzön a pc mozgalom!
1.
1.
crytek
Nocsak nocsak már nem büdős a pcs lové?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...