Dead or Alive 6 PC, PS4, XBOXONE

A 22 éves franchise új része.
Típus:

Dead or Alive 6 - Raidou is visszatér

Évekig halottnak hitték, de a DOATEC tudósai új életet adtak Raidou-nak. A brutális harcos a beavatkozások során elvesztette a józan eszét, így csak a haragtól fűtve keresi a bosszút a Dead or Alive 6 harcmezején.

Elstartolt a Dead or Alive 6 bétatesztje PS4-en

A Koei Tecmo nem várt tovább, máris útjára bocsájtotta a Dead or Alive 6 bétatesztjét PlayStation 4-en. Egyetlen megkötés van csak: a hétfőig tartó próbán csak a PlayStation Plus-előfizetők vehetnek részt.

Csúszik egy keveset a Dead or Alive 6

Eredetileg február közepén jelent volna meg a Dead or Alive 6, a Koei Tecmo azonban bejelentette, hogy a biztonság kedvéért még bő két hétig a sütőben hagyják a bunyós játékot.

Dead or Alive 6 - három új hős mutatkozott be

Jövő februárban érkezik Koei Tecmo és a Team Ninja következő bunyós játéka, a Dead or Alive 6. Egy vadonatúj és két veterán karakter is bemutatkozott a legújabb előzetesben. Lássuk, hogy mit tud NiCO, Kokoro és La Mariposa!

Dead or Alive 6 - Mila, Tina és Bass is visszatér

A Koei Tecmo három visszatérő karakterről rántotta le a leplet a minap, így Mila, Tina és Bass sem marad ki a Dead or Alive 6-ból. A szemfülesek egy vadiúj pályát is kiszúrhatnak a trió előzetesében.

TGS 2018: Februárban jön a Dead or Alive 6

A Koei Tecmo az idei Tokyo Game Show rajtja előtt bemutatott friss Dead or Alive 6-előzetesben leplezte le, hogy mikor jelenik meg a Team Ninja legendás sorozatának hatodik felvonása.

Dead or Alive 6 - Diego és Rig már a spájzban van

Egy visszatérő és egy teljesen új játszható karakter is lesz a Koei Tecmo bunyós játékában. Már nemcsak a lányokról szól a Dead or Alive 6, annál is inkább, hiszen Rig és Diego az erősebbik nem képviselője.

E3 2018: Dead or Alive 6 - három meccs vár rád

Tegnap éjjel a Koei Tecmo munkatársai letoltak már meccset a Dead or Alive 6-tal a Sony livestreamjében. Az új bevilágítási rendszer remekül működik Kasumi, Helena, Ryu, Zack, Kasumi és Hayate csatája közben.

Készül a Dead or Alive 6

A tavalyi év során kiszámíthatatlanul alakult a széria sorsa; egyik oldalról újabb bajnokságokat hirdettek meg, míg a másik oldalról a fejlesztőstúdió, vagyis a Team Ninja már temette a játékot, és úgy látszott, nem érkezik újabb rész. Eddig.