Dead or Alive 6 PC, PS4, XBOXONE

A 22 éves franchise új része.
Típus:

Dead or Alive 6 - jön az ingyenes verzió

Úgy látszik, a Koei Tecmo meghallotta a játékosok panaszait, és több fronton is harcot nyit a régi fanok visszaszerzésére. Alig két héttel a megjelenés után, máris érkeznek a privát lobbyk és egy ingyen játszható verzió is.

Dead or Alive 6 teszt

A Koei Tecmo és a Team Ninja alkotása két új harcossal, némileg átalakított harcrendszerrel és felturbózott grafikával próbálja magát belopni a fanok szívébe, ám várhatóan kevés sikerrel: a régi hibákra csak sikerült még egyet ráfejelni.

Brit toplista: ismét vezet az Anthem

A héten három új belépő is érkezett a top 10-es listába, ám a BioWare alkotásának mégis sikerült megőriznie az első pozícióját, ráadásul a FIFA 19 is sikeresen küzdötte fel magát a második helyre.

Pörgős launch traileren a Dead or Alive 6

Eljött az idő, bunyóra fel! A mai napon hivatalosan is befutott a Koei Tecmo legendás harcművészeti alkotása, mely a rajt mellé még egy meglehetősen akciódús launch trailert is kapott.

Befutott a Dead or Alive 6 gépigénye

A Koei Tecmo a mai napon hivatalosan is közzétette, hogy mégis mire számíthatnak a PC-s játékosok, milyen számítógépre lesz szükségük a program zavartalan futtatásához. Processzor terén egészen durvák a követelmények.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Igazán sűrű hetünk lesz ezúttal is. A következő napokban több nagyobb durranásra is számíthatunk, hiszen elrajtol a DiRT Rally 2.0, a Trials Rising, jön a The LEGO Movie 2 Videogame és még a Dead or Alive 6 is.

Dead or Alive 6 - Raidou is visszatér

Évekig halottnak hitték, de a DOATEC tudósai új életet adtak Raidou-nak. A brutális harcos a beavatkozások során elvesztette a józan eszét, így csak a haragtól fűtve keresi a bosszút a Dead or Alive 6 harcmezején.

Elstartolt a Dead or Alive 6 bétatesztje PS4-en

A Koei Tecmo nem várt tovább, máris útjára bocsájtotta a Dead or Alive 6 bétatesztjét PlayStation 4-en. Egyetlen megkötés van csak: a hétfőig tartó próbán csak a PlayStation Plus-előfizetők vehetnek részt.

Csúszik egy keveset a Dead or Alive 6

Eredetileg február közepén jelent volna meg a Dead or Alive 6, a Koei Tecmo azonban bejelentette, hogy a biztonság kedvéért még bő két hétig a sütőben hagyják a bunyós játékot.

Dead or Alive 6 - három új hős mutatkozott be

Jövő februárban érkezik Koei Tecmo és a Team Ninja következő bunyós játéka, a Dead or Alive 6. Egy vadonatúj és két veterán karakter is bemutatkozott a legújabb előzetesben. Lássuk, hogy mit tud NiCO, Kokoro és La Mariposa!