Ismerős a Spyro Reignited Trilogy dobozképe

  • Írta: szlav
  • 2018. június 9.
  • Képek
Link másolása
Az ősszel érkező remasterelt Spyro-kollekció egy vadiúj dobozképet kapott. Nem véletlen, ha valahonnan ismerős a tematika, ugyanis az új artworköt a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy ihlette.

Mindenki kedvenc apró lila sárkánya sok év után ismét tiszteletköröket tesz a nagy konzolokon. A Crash Bandicoot N. Sane Trilogy sikerei után nem meglepő, hogy a Toys for Bob fejlesztőstúdió életet leheljen a korai Spyro-címekbe is. A megjelenés sincs már túl messze, így időszerű, volt már, hogy kiszivárogjon a trilógia dobozára szánt artwork is.

Spyro természetesen központi szerepet kap, a mögötte látható három helyszín pedig a Spyro the Dragon, a Spyro 2: Ripto's Rage, valamint a Spyro 3: Year of the Dragon pályáit idézik. Ez a felállás, és egy bizonyos pontig még a színskála is, jócskán hasonlít a Crash-trilógia dobozképére, nyilvánvaló tehát, hogy a Toys for Bob fejlesztőcsapata, valamint a játékokat kiadó Activision nem fél egy kalap alá venni a felélesztett PlayStation-klasszikusokat. Referenciaként itt az N. Sane Trilogy box artja:

Biztos élőben is jól fog festeni az új kép a Spyro Reignited Trilogy dobozán. A PlayStation 4-, illetve Xbox One-tulajok ezt szeptember 21-én élőben is konstatálhatják.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...