Kiszivárgott az Assassin's Creed: Odyssey leírása

  • Írta: szlav
  • 2018. június 9.
  • Hír
Idő előtt élesedett a PlayStation Store-on az Assassin's Creed: Odyssey profiloldala. Habár túl sok szaftos részlet nem szivárgott ki, a játék leírása erősen utal arra, hogy a játékos előtt álló választási lehetőségek komoly szerepet kapnak majd.

Reméljük, azért emiatt nem fognak senkit kirúgni. A PlayStation Store egyik túlbuzgó, vagy talán csak figyelmetlen dolgozója idejekorán tette nyilvánossá az Assassin's Creed: Odyssey adatlapját. Sajnos nem volt túl sok látnivaló az azóta gyorsan eltüntetett adatlapon, de a játék leírása mindenképpen megér egy olvasást. 

A szöveg szerint egy - a családja által kitaszított - zsoldost alakítunk majd, aki a kalandjai során legendás spártai harcossá válik. A kalandok során a játékos minden választása jókora súlyt kap majd, s a végén felfedhetjük a múltunkat övező titkokat.

Joggal feltételezhetjük tehát, hogy az új Assassin's Creed az eddigieknél sokkal jobban fókuszál majd a szétágazó történetre, illetve a szerepjáték-elemekre. Mi persze mindig örülünk az igényes történeteknek, főleg akkor, ha azt megfelelő játékmechanikák körítik. Egy dolog biztos: ezek után még egy fokkal jobban várjuk az E3-as bemutatót.

9.
NemecsekErno
#7: Az Origins éppen azért volt jó, mert a főtörténet magában izgalmasra és érdekesre sikerült az animus-os, fa....ok nélkül. Talán 1%-a volt a történetben az eredeti AC koncepciónak része, és nem is hiányzott több.
A DLC-kben meg még annyi sem.

Ha ez az új rész is a történetre épül, nem pedig ugrál az idősikokban meg összevegyiti az assassin vonalat a történelemmel és raknak bele egy olyan oktató-jellegű kiegészitést a korszakról, mint az Origins-ban is, akkor egy nagyon jó kiadás várható megint.
8.
FiveSalmon69
#5: A gond ott kezdődik, hogy ilyeneket kell mondani, hogy 6 résszel ezelőtt. Tipikus esete amikor a minőség a mennyiség rovására megy. Persze annak a játékosnak lehet tök jó élménye aki emellé minden évben megveszi az új codot meg fifát, és ebben ki is merül a gamerkedés, de ez a sorozat számomra fájó pont mert szerettem. Az originst nekem is dícsérték, személyesen mégpedig azért mert "olyan harcrendszer van benne mint a dark soulsba". A sztoriról is hallottam jókat, illetve kinek ne jönne be egyiptom mint helyszín? Lehet, hogy engem ez így összességében nem győzött meg, majd megveszem ha olcsóbb lesz (most 12 a storeban), de az, hogy már jön is az új rész kb egyet jelent azzal, hogy az új recepttel is lefőznek 3-4 ugyanolyan részt amíg a rajongók meg nem unják. Aztán mi lesz? Összeszedik a többi játékból az újításokat, kicsit saját elképzelésre formálják őket, és ha bejön akkor jöhet megint 5 ugyanolyan rész. Szerintem ez undi.
7.
#6: Szerinted a képen lévő spártai fazon mennyire hasonlít egy assassinra? Pont ez a lényeg (és baj), hogy ennek annyi köze se lesz az assassinokhoz, mint az Originsnek.
6.
Blueberry
Ezek nincsennek tisztában milyen volt egy spártai harcos? Segítek:az assassin-okra hasonlítottak legkevésbé
5.
latis666
#3: Jah csak ami hat résszel ezelőtt egyedi volt az most már nem elég. Hiába hozná évről évre ugyanazt. Mindig több kell. Es ami az egyik gamernek szuper az a másiknak zsákutca. Az origint mindenki ünnepelte te meg le mered fogadni hogy nem fogunk eredetit látni. Teszem hozza szerintem a jó játék nem feltétlen az ami eredetit hoz.
4.
iPatrick
A játékipar a világ legrosszabb vízvezetéke.
3.
FiveSalmon69
Meh. Ma már minden 2. játékot ezzel a szöveggel reklámoznak, de lemerem fogadni, hogy itt sem fogunk semmi eredetit látni. Az a kérdés, hogy jó kopit kapunk e vagy rossz kopit. Eléggé szégyen ez egy olyan sorozattól ami eleinte pont az eredetiségével és az egyediségével hódított...
2.
azureknight0715
Ebből aztán tènyleg mindent tudni lehet a játèkról... Na de a lènyeg hogy ez nagy + hogy a sokak által birált törtènetre nagyobb hangsúlyt fektetnek, remèlem kellő drámát is adnak hozzá ès nem fullad ki a döntèshozatal jó ès rossz döntès választhatóságával hanem inkább a witcherhez hasonló vonalat fogja követni. Ha a tóbbi marad origins szintű akkor tuti vètel lesz.
1.
Matt8888
Lassan már meg sem kell venni, mert mindent tudunk..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...