Kiszivárgott az Assassin's Creed: Odyssey leírása

  • Írta: szlav
  • 2018. június 9.
  • Hír
Link másolása
Idő előtt élesedett a PlayStation Store-on az Assassin's Creed: Odyssey profiloldala. Habár túl sok szaftos részlet nem szivárgott ki, a játék leírása erősen utal arra, hogy a játékos előtt álló választási lehetőségek komoly szerepet kapnak majd.

Reméljük, azért emiatt nem fognak senkit kirúgni. A PlayStation Store egyik túlbuzgó, vagy talán csak figyelmetlen dolgozója idejekorán tette nyilvánossá az Assassin's Creed: Odyssey adatlapját. Sajnos nem volt túl sok látnivaló az azóta gyorsan eltüntetett adatlapon, de a játék leírása mindenképpen megér egy olvasást. 

A szöveg szerint egy - a családja által kitaszított - zsoldost alakítunk majd, aki a kalandjai során legendás spártai harcossá válik. A kalandok során a játékos minden választása jókora súlyt kap majd, s a végén felfedhetjük a múltunkat övező titkokat.

Joggal feltételezhetjük tehát, hogy az új Assassin's Creed az eddigieknél sokkal jobban fókuszál majd a szétágazó történetre, illetve a szerepjáték-elemekre. Mi persze mindig örülünk az igényes történeteknek, főleg akkor, ha azt megfelelő játékmechanikák körítik. Egy dolog biztos: ezek után még egy fokkal jobban várjuk az E3-as bemutatót.

8.
8.
FiveSalmon69
#5: A gond ott kezdődik, hogy ilyeneket kell mondani, hogy 6 résszel ezelőtt. Tipikus esete amikor a minőség a mennyiség rovására megy. Persze annak a játékosnak lehet tök jó élménye aki emellé minden évben megveszi az új codot meg fifát, és ebben ki is merül a gamerkedés, de ez a sorozat számomra fájó pont mert szerettem. Az originst nekem is dícsérték, személyesen mégpedig azért mert "olyan harcrendszer van benne mint a dark soulsba". A sztoriról is hallottam jókat, illetve kinek ne jönne be egyiptom mint helyszín? Lehet, hogy engem ez így összességében nem győzött meg, majd megveszem ha olcsóbb lesz (most 12 a storeban), de az, hogy már jön is az új rész kb egyet jelent azzal, hogy az új recepttel is lefőznek 3-4 ugyanolyan részt amíg a rajongók meg nem unják. Aztán mi lesz? Összeszedik a többi játékból az újításokat, kicsit saját elképzelésre formálják őket, és ha bejön akkor jöhet megint 5 ugyanolyan rész. Szerintem ez undi.
7.
7.
#6: Szerinted a képen lévő spártai fazon mennyire hasonlít egy assassinra? Pont ez a lényeg (és baj), hogy ennek annyi köze se lesz az assassinokhoz, mint az Originsnek.
6.
6.
Blueberry
Ezek nincsennek tisztában milyen volt egy spártai harcos? Segítek:az assassin-okra hasonlítottak legkevésbé
5.
5.
latis666
#3: Jah csak ami hat résszel ezelőtt egyedi volt az most már nem elég. Hiába hozná évről évre ugyanazt. Mindig több kell. Es ami az egyik gamernek szuper az a másiknak zsákutca. Az origint mindenki ünnepelte te meg le mered fogadni hogy nem fogunk eredetit látni. Teszem hozza szerintem a jó játék nem feltétlen az ami eredetit hoz.
4.
4.
iPatrick
A játékipar a világ legrosszabb vízvezetéke.
3.
3.
FiveSalmon69
Meh. Ma már minden 2. játékot ezzel a szöveggel reklámoznak, de lemerem fogadni, hogy itt sem fogunk semmi eredetit látni. Az a kérdés, hogy jó kopit kapunk e vagy rossz kopit. Eléggé szégyen ez egy olyan sorozattól ami eleinte pont az eredetiségével és az egyediségével hódított...
2.
2.
azureknight0715
Ebből aztán tènyleg mindent tudni lehet a játèkról... Na de a lènyeg hogy ez nagy + hogy a sokak által birált törtènetre nagyobb hangsúlyt fektetnek, remèlem kellő drámát is adnak hozzá ès nem fullad ki a döntèshozatal jó ès rossz döntès választhatóságával hanem inkább a witcherhez hasonló vonalat fogja követni. Ha a tóbbi marad origins szintű akkor tuti vètel lesz.
1.
1.
Matt8888
Lassan már meg sem kell venni, mert mindent tudunk..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...