E3 2018: Februárban repül be az Anthem

  • Írta: fojesz
  • 2018. június 9.
  • Megjelenés
Napra pontos megjelenési dátumot kapott az Anthem, emellett egy adag mozgóképes látnivaló is érkezett a BioWare üdvöskéjéhez. Ja, és loot boxok sem lesznek, megnyugodhatunk.

Tessék bekarikázni a naptárban: 2019. február 22-én érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra a BioWare shared-world akció-szerepjátéka, az Anthem. A készítők egy trailert és egy pár perces gameplay demót is levetítettek az Electronic Arts E3-as sajtókonferenciáján.

A küldetéseket egyedül és a barátainkkal vállvetve is teljesíthetjük, a központi hub azonban teljes mértékben single player, ahol mindenki a saját történetét élheti át - nem, ez esetben sajnos nem lesznek románcok a karakterek között! Ahogy azt már bizonyára tudjátok, itt a karaktereinket a javelineknek nevezett exosuitokba öltöztethetjük, ezeket színükben és formájukban is testre szabhatjuk, valamint fejleszthetjük is. Ha már fejlesztés: loot boxok nem lesznek, és mikrotranzakciókkal is csak olyan kiegészítőket vásárolhatunk, amelyek a külcsínt befolyásolják.

36.
almaspite
#35: azt hogy megéri-e. *
35.
almaspite
#34: Sajnos ha összetett a játék 15 perc gameplayből se fogunk látni semmit. Pld a warframeről az Otherworld, úgy húzta le a játékot, hogy semmit nem látott belőle és még el is ment diablozni közbe, abba is belerakott 40 órát és csókolom.

Nagyon nehéz megfogni és megtartani a játékosokat, a wow ezt nagyon jól csinálta a rengeteg lehetőséggel és a nehéz farmal. A warframe ezt megtette high end nélkül is. Ha lesz lehetőség ebbe a játékba annyi, hogy ez is megtartsa a játékos bázist akkor RPG terén nagyon jó játéknak fog számítani, de sajnos ha így lesz 1 napos gameplayből se fogjuk látni.
34.
mephi
Az, hogy egy AAA-s játék manapság gyönyörű, az a minimum. Ha pocsékul nézne ki, senki se venné meg. A jó játékok manapság tudnak valamit, ami miatt érdemes megvenni, pl jó történet.
Eddig itt láttuk a szép grafikát, bár nekem inkább azt mondom maga a körítés tetszik, a bolygó, az élővilág. De ez még kevés az üdvösséghez, ettől ez még lehet egy Andromeda...
Valaki írta itt, hogy kellene 10-15 perc összefüggő játékidőt látnunk, nem pedig egy agyonvagdalt filmet. Szóval szerintem ez még így kevés, butaság lenne ez miatt a játékot azonnal előrendelni, vagy éppen a fordítottját tenni, és xarnak kikiáltani.
33.
MKRhun
Mint a MF2 vagy a 3 ban. Csak mas a sztori.
32.
MKRhun
Mitol xar az andromeda? Tok ugyanaz a harctendszer
31.
almaspite
#20: Aha és honnan gondolod, hogy nem lehet majd kikapcsolni? :D

Játék gyönyörű... persze várható volt, meg az is hogy talán nem igy fog kinézni, de én pozitivan állok hozzá. Hát a harc rendszer még eldöl, de az se néz ki rosszul. Szóval amit kegyetlenül eltudnak k*****ni amit egyenlőre nem tudunk leszürni, de reméljük nem igy lesz, az a high end. Mint a destinybe, de reméljük ilyen téren is feléjük kerülnek a destinynek és divisionak is.
30.
Dem Lac
#28: De elárulom ezek a repkedő számok arra valók,hogy tudd mennyit sebez a használt fegyver.
29.
Dem Lac
#28: Ez a negatív véleménytől messze van..
28.
GAMEROD
#24: És ezzel mi a probléma? Vagy esetleg tiltva van a negatív vélemény?
26.
PaprikaJancsi
#22: "mert azokat általában a realisztikusság miatt veszi az ember."

Ez szerintem az év egyik leghülyébb mondat díjat megérdemelné.
Vagyis te azért veszel AAA címet mert nagyon realisztikus játékot akarsz. Akkor gondolom nem sok játékkal játszol :D
24.
PaprikaJancsi
#20: ... és már megint kezdődik, "számreptetős csiklövölde" sírás xD

ON: A játék menőn néz ki, és ha nem is lesz nagy durranás biztos egy élvezetes játék lesz szerintem.
23.
Dem Lac
#21: Ha már az egész képernyőt beterítik a statisztikák az már nekem se szipi. De ezzel szerintem nincs gond. Az lenne jó opció ha kilehetne venni ha zavarja az embert,mert ilyennel még nem találkoztam. Aztán lehet van.. passz
22.
GAMEROD
#21: Division alapból nem érdekelt. Nem minden játéknak állnak jól az arcade elemek, főleg nem az AAA kategóriának, mert azokat általában a realisztikusság miatt veszi az ember.
21.
Dem Lac
#20: Akkor neked a The Division se tetszik ott is repkednek..
Jó az lássa már az ember pontszámokkal mennyi szakad le az energiájából.
Emiatt lejöttél a játékról ? :) Az csak jó RPG-elemekkel kevert shooter
20.
GAMEROD
A State Of Decay-t indie stúdió fejleszti, azt kár idekeverni, még akkor is ha hozzájárult a Microsoft egy kis összeggel. De akik már százmillió dollárokból fejlesztenek, azoknak illene normális játékot összehozni, mert ez is micsoda hogy lövéskor pontszámok repkednek... mint a Sega Saturn korszakban.
11.
Macifasz
#7: Mindenkinek más. Bár sztem olyan, hogy tökéletes játék, nem létezik. Ez számomra egyelőre nem adja. A grafika és a látvány pöpec, de magától a gameplaytől nem dobtam hátast. De ez csak én vagyok, nincs semmi bajom azzal, ha valakinek tetszik. ;-)
10.
Macifasz
#5: De az Andromeda emiatt lett lepasszolva annak a csapatnak, akik elbaszták. ;-) Inkább oda kellett volna irányítani az erőforrásokat, abban a világban hatalmas nagy potenciál van.
9.
Pacsirta
#7: :))) hagyd rá a dilisekre, mára odáig jutottunk, hogy a "gémerek" teljesen el lettek kényeztetve, ma már semmi sem elég jó nekik...
8.
Pacsirta
#5: Kb pont ezt akartam írni. Miért áldozták volna be. Szimplán szar lett az uccsó termék, pont mint a Dead Space utolsó része.
7.
Dem Lac
Áruljátok már el milyen lenne számotokra a tökéletes játék ?!
6.
Pacsirta
Kár hogy a Tube teljesen szétbaxxa a feltöltéseket, ennek ellenére nekem is kvára tetszik, pedig nem rajongok az ilyen vaskabátos repcsis dolgokért. A karakterek szinkron hangja katasztrófális, nem tudom hogy ők ezt miért nem hallják.....
5.
kastorhun
#3: A Mass Effectet nem emiatt "áldozták be" hanem az Andromeda bukása miatt nem kapunk új ME-t egy darabig.
4.
kastorhun
3.
Macifasz
#1: Egyetértek. A grafika és a látvány elképesztő, de minden más egy "most komolyan emiatt áldoztátok be a Mass Effectet" érzést vált ki belőlem. :-/
2.
azureknight0715
Hát ez tipikus olyan game ami vagy sikeres vagy bukás lesz és sajna ha az utobbi elsz azzal a bioware is darabjaira fog hullani, legalábbis a minőség amit képiseltek. Mellesleg engem eddig nem gyözött meg, a gameplay is itt ott megvan vágva, boss fightot véletlenül sem tudták volna benne hagyni... tiszta vicc hogy nem képesek egy gowhoz hasonló 15 perces vágatlan gameplayt berakni .
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...