E3 2018: FIFA 19 - az előző generációs konzolokra is

  • Írta: fojesz
  • 2018. június 10.
  • Hír
Link másolása
Habár az Electronic Arts tegnap esti műsorában nem említették őket, a Polygon utánakérdezett, és a FIFA 19 PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is meg fog jelenni. Ezek szerint még megéri számolni az előző generációs gépekkel.

A FIFA 19-et tegnap este PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre jelentették be, azonban a Polygon utánakérdezett, és az Electronic Arts PS3-ra és Xbox 360-ra is kiadja majd a játékot szeptember 28-án. Ez azt jelenti, hogy az előző generációs konzolok tulajdonosai közül még mindig sokan aktívak FIFA-fronton - legalábbis annyian hogy a kiadónak megéri elkészíteni a portokat.

Az már nem derült ki, hogy a FIFA 19 mit nyújt majd ezeken a gépeken, sok meglepetésre azonban nem érdemes számítani, jó eséllyel a játékos- és a csapatadatbázis frissítése volt a fejlesztők első számú feladata, és talán a Bajnokok Ligáját sem kell majd nélkülözniük a rajongóknak. A motorcsere, a The Journey mód implementálása vagy más lényeges módosítás azonban továbbra is esélytelennek tűnik.

2.
2.
ssemtexx
#1: Jaj te ugyan azt, milyen ugyan azt? Hány órát játszottál le vele?
1.
1.
Slik
meg mindig van olyan aki evente megveszi ugyan azt a jatekot uj boritoban?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...