E3 2018: Tényleg a FIFA-nál landoltak a BL-jogok

  • Írta: fojesz
  • 2018. június 9.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Electronic Arts E3-as sajtókonferenciáján hivatalosan is megerősítették, hogy a FIFA-sorozatnál landoltak a Bajnokok Ligája és az Európa-liga jogai. A BL a sztorimód idei etapjában is szerephez jut.

Az UEFA és a Konami szakítása után a pletykáknak megfelelően az Electronic Artsnál landoltak a Bajnokok Ligája és az Európa-liga jogai. A BL már a FIFA 19-ben is feltűnik, ahol a sztorimódban is szerepet kap: a The Journey harmadik és egyben utolsó fejezetében Alex Hunter az első számú hős, miközben néhány küldetést a húgával, Kim Hunterrel és a barátjával, Danny Williamsszel is letolhatunk majd.

Változik a Kick Off mód is, ez utóbbi során már rangsorolt meccseket is játszhatunk, emellett a barátainkkal különböző kihívások alapján is megmérethetjük magunkat. A fejlesztők szerint továbbfejlődött a játékosok animációiért felelős Real Player Motion technológia, és az érkező labda lekezelésében szerepet játszó first touch-rendszer is realisztikusabb lesz.

A FIFA 19 szeptember 28-án érkezik PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. Addig marad a FIFA 18, amely egy darabig ingyenesen kipróbálható lesz PC-n, PS4-en és Xbox One-on az új vb-mód apropóján.

3.
3.
fojesz
#2: A hivatalos leírásokban már azt is megemlítik.
2.
2.
Bauff
EL-ről egy szó se esett... :D Gondolom a BL lesz a nagy újítás FUT-ban is, most majd hozza a pénzt mégjobban
1.
1.
Sandic1994
Szóval akkor a PS3-as és az XBOX 360-as verziót végleg elkaszálják? Nem mintha az utolsó két résznek lett volna értelme ezen a két platformon, szinte csak a FIFA 16-ot skinezték át.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...