E3 2018: Márciusban érkezik a The Division 2

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 10.
  • Megjelenés
Link másolása
Befutottak az első konkrét látnivalók a The Divison 2-ről. A Massive Entertainment öt Ubisoft-csapattal közösen készíti el a folytatást, amely Washingtonban játszódik a járvány kitörése után. Szebb, nagyobb és jobb.

A washingtoni helyszín megerősítésre került - a The Divison 2 nem csupán nagyobb és látványosabb elődjénél: végre vannak színek és falevelek is a folyamatos téli táj helyett. A Snowdrop Engine-en rengeteg fejlesztést hajtottak végre.

A fejlesztés oroszlánrészét a Ubisoft Massive végzi, de besegít neki a Ubisoft Annecy, a Redstorm, a Reflections, a Ubisoft Bucharest és a Ubisoft Shanghai is. A játékmenet nem változott túlzottan, de a bejárható terep változatosabb, reméljük, a feladatok is érdekesebbek lesznek.

A The Division 2 március 15-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. A bétára már lehet jelentkezni.

7.
7.
user101
Hát az első az botrányosan gyenge volt singleben. Ostoba, nem pedig buta ai_val. Egy érdekes de hulla ures, kiégett és hangulattalan városban. Semmi történet de a leg idegesítőbb az ubi pocsék net kódja, a bizonytalan szerverei és a folyamatos kidobálás a játékból a net miatt. Az első annyi bosszúságot okozott., hogy egy fillért nem kanak tőlem és inkább veszek majd Anthemet, de még egyszer ubi online játékot soha többé!!!, :(
5.
5.
ghost90soldier
Ez igy is fog megjelenni vagy lebutitják mint az előző résznél történt ? :\
4.
4.
markoci555
#1: washington dLc még ilyen szójátéknak is kijött volna :D
1.
1.
Kolompár Tarzan
Ennek kellett volna lennie az első rész első DLC-nek. De inkább kiadják új játékként, 59.99-ért.
Bubiszoft....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...