The Division 2 PC, PS4, XBOXONE

Ezúttal Washingtonban vetik be a Divízió ügynökeit.

Már külsős indie címeket is kínál a Ubisoft+

Az eddiginél is jobban felpörgeti az előfizetéses szolgáltatását a Ubisoft. A stúdió saját címei mellett már kisebb indie fejlesztéseket is megtalálunk a katalógusban.

Milyen játékokra számíthatunk a Ubisoft Forwardon?

A nyári forgatagtól kissé leszakadva a héten végre a Ubisoft is megtartja a maga önálló játékbemutatóját. A franciák azt is elárulták, hogy milyen bejelentésekre számíthatnak a műsor nézői.

Bemutatkozott a The Division Resurgence

Mobilos mellékágat kap a Ubisoft népszerű online lövöldéje, a The Division. A Resurgence alcímmel futó új epizód ismét New York hatalmas nyílt városában aktiválja az ügynököket.

The Division 2 - bemutatkozik a kilencedik szezon

Negyedik évét kezdi meg a The Division 2, amely viszont már közel két éve nem látott új szezont. Ezt a Ubisoft végre orvosolja, és az új előzetes azt is elárulja, miféle újdonságokat várhatunk.

The Division 2 - úton a kilencedik szezon

Életjelet adott a Ubisoft a The Division második részének régóta várt következő szezonjáról. A negyedik év első felvonása, ami a sorban egyébként a kilencedik szezon lesz, jó pár érdekességet tartogat majd.

Mobilos kitérőt kap a Rainbow Six: Siege is?

Az iparági szóbeszédek szerint a Ubisoft áprilisban mutatja be a Rainbow Six: Siege mobilos változatát, amit a Tencent egyik stúdiójával karöltve készít a kiadó. Később az Assassin's Creed- és a The Division-sorozat is követheti ezen az úton.

Óriási világokat ígér a Ubisoft új technológiája

A Ubisoft bemutatta az új felhőalapú fejlesztői eszközét, a Scalart. A felhős számításokra támaszkodó technológiának hála eddig sosem látott méreteket ölthetnek a nyílt világú játékok.

Távozik a Ubisoft Massive vezetője

A Ubisoft Massive a francia kiadó egyik legfontosabb csapatává nőtte ki magát az elmúlt években, így aligha meglepő, hogy a stúdió vezetője úgy érzi: elért mindent, amit tudott, ideje átadni másnak a stafétát.

A Ubisoft egy játékba vegyíti a Tom Clancy-címeket?

Egy szivárogtatásnak hála lebukott a BattleCat elnevezésű, multiplayer játéknak készülő alkotás, amelyben a Ubisoft a különböző Tom Clancy-címekből ismert szervezetek katonáit eresztené egymásnak.

Free-to-play címmel bővül a The Division-univerzum

A Ubisoft továbbra is kitörő sikernek értékeli a The Division-játékokat, és tovább tervezi tágítani az univerzum határait. Dolgoznak már egy mobilos játékon, de egy Heartland alcímű epizódon is, ami ráadásul free-to-play lesz.