The Division 2 PC, PS4, XBOXONE

Ezúttal Washingtonban vetik be a Divízió ügynökeit.

Bejelentették a The Division 3-at

A Massive Entertainment fogja elkészíteni a looter shooter franchise következő részét, de nem számítsunk rá, hogy egyhamar játszhatunk is majd vele.

Bő négy év után is tovább frissül a The Division 2

A Ubisoft kiadta a 18.2-es frissítést a Tom Clancy's The Division 2 videójátékához. A számos hibajavítás mellett egy új event is érkezik: íme, a részletek!

A Ubisoft nyílt világú Star Wars-játéka állítólag 2024 elején érkezik

Jelenleg több bejelentett megjelenés is várat magára a Ubisoft háza táján. Az egyik ezek közül a Massive Entertainment Star Wars-játéka.

Division Day – trailert kapott a Heartland

A tegnapi Division Day keretein belül hallatott magáról a Ubisoft free-to-play játéka, kaptunk is hozzá egy új előzetest, ha már megjelenési dátumot nem adtak még meg.

Élő közvetítést kapnak a héten a The Division-játékok

Csütörtökön Division Day néven tart élő műsort a Ubisoft. A streamben szó előkerül majd a The Division 2, a The Division: Heartland és a The Division: Resurgence is.

Egy The Division 2 javítása véletlenül lehetetlenné tette a frissítéseket

A The Division 2 fejlesztőcsapata Twitteren értesítette a játékosokat, hogy egy apró javítás olyan hibát okozott, ami miatt a csapat most egyáltalán nem tudja frissíteni a játékot.

A The Division 2 kapott hideget-meleget a Steam-felhasználóktól

A Ubisoft egyre több játékát teszi elérhetővé a Steam áruházban. A The Division 2-vel kapcsolatban a játékosok azonban csalódottak voltak, hogy ez a játék sem tartalmazta a Steam Achievementeket.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten számos várva várt játék jelenik meg, bár sok köztük a port is. A sorozatrajongóknak viszont lesz a héten egy piros betűs ünnepnap is!

Januárban érkezik Steamre a The Division 2

A Ubisoft is megerősítette, hogy 2023. január 12-én érkezik meg a digiális áruházba a játék.

Íme, a PlayStation Plus Extra és Premium novemberi címei

A hónap közepe felé araszolva a Sony végre elárulta, hogy miféle újdonságok várnak azokra, akik a PlayStation Plus Extra vagy Premium szintjeire fizettek elő. Ezúttal sem fogunk unatkozni.