E3 2018: A Holdra látogatunk a Prey új DLC-jében

  • Írta: Shifty
  • 2018. június 11.
  • Letöltés
Link másolása
Azt már tudtuk, hogy valamire készül a Bethesda Prey-ügyben, de azt nem sejtettük, hogy a korábban már beharangozott új DLC mellett számos újdonsággal is kibővül majd a játék.

Először is bemutatkozott két új játékmód, a régóta várt New Game Plus, illetve a Survival. Ezek a mai naptól egy frissítés jóvoltából már el is érhetőek és kipróbálhatóak.

Ami viszont sokkal izgalmasabb, hogy a Bethesda végre lerántotta a leplet a Prey legújabb letölthető bővítményéről, a Mooncrashről, ami a Hold egy titkos bázisán játszódik majd, és ahol lényegében egy újra és újra ismétlődő szimulációban fogunk részt venni. A szimuláció lányege, hogy túléljük a kihívásokat és sikeresen megmeneküljünk a TranStar borzalmas bázisáról, ahol az újabb és újabb próbálkozásokkal vadonatúj részleteket és információkat ismerhetünk majd meg. Kicsit olyan az egész, mintha egy roguelike kampányt játszanánk majd végig.

A történet főhőse egyébként egy Peter nevű hacker lesz, aki épp egy kémműholddal figyeli a TranStar kommunikációját. Nem sokkal a Prey eseményei után azonban a TranStar titkos bázisáról nem érkezik több jel. Rajtunk áll, hogy kitaláljuk, mi is történt.

Végezetül pedig bemutatkozott egy új, ingyenes DLC is a Typhon Hunter, ami a nemrég teljesen kivéreztetett Evolve koncepcióját követi. Az alapjáték főhőse, Morgan öt, a pályán természetesen tökéletesen álcázott typhonnal néz majd szembe. Az egész egy macska-egér játék lesz. Természetesen lesz majd VR-módja is a játékmódnak.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...