E3 2018: Fallout 76 - tedd megint naggyá Amerikát!

  • Írta: Shifty
  • 2018. június 11.
  • Megjelenés
Link másolása
A Bethesda konferenciáján kiemelt figyelmet kapott a Fallout 76, így nemcsak főbb részleteket tudhattunk meg a játékmenetről, de bemutatkozott a játék gyűjtői kiadása, valamint pontos megjelenési dátumot is kaptunk.

Kezdjük a legfontosabb információval: a Fallout 76 november 14-én jelenik meg és egy multiplayer-orientált játék lesz. A hangsúly ugyan az online-on van, de aggódni nem kell, továbbra is lehetőségünk lesz egyedül felfedezni a posztapokaliptikus világot, igaz, a játék koncepciója, miszerint építsük újjá az Egyesült Államokat, csakis társakkal együtt lesz majd lehetséges.

A játék helyszíne Nyugat-Virgina, a történet pedig a többi Fallout-epizód előtt játszódik majd, egy, a Fallout 4-nél négyszer nagyobb területen. A Vault 76 túlélői a Reclamation Day után másznak majd elő az óvóhelyről, azzal a céllal, hogy újjáépítsék Amerikát. Ez azt is jelenti, hogy a Fallout 4 építgetős mechanikája visszatér, csak ezúttal nagyobb szabadságot kapunk, így például cipelhetőek lesznek bázisaink. Ami a multiplayer-orientáltságot illeti, egyrészt kapunk dedikált szervereket, illetve alapvetően a koncepció része, hogy másokkal közösen, kooperálva fedezzük fel a hat különböző régióra, ennek megfelelően teljesen eltérő veszélyeket rejtő vidéket. Viszont ez nem lesz ránk erőszakolva, a játékosok akár egymás orra alá is borsot törhetnek, illetve lesznek küldetések is, ami mentén a történet majd előrehalad.

Érdekes adalék, hogy a térképen találunk majd atomrakétasilókat is, amelyekhez ha megszerezzük az indítókulcsot, ki is lőhetjük őket, ezzel teljesen átalakítva az erőviszonyokat.

Végezetül pedig bemutatkozott a gyűjtői kiadás is, aminek többek között egy viselhető T-51b Fallout-sisak is a része. A Power Armor Edition emellett tartalmazni fogja a játék térképét, 24 Fallout-figurát, illetve számos in-game bónuszt. Továbbá biztos hozzáférést garantál a játék premier előtt induló bétatesztjéhez, amiről egyelőre semmi sem derült még ki.

9.
9.
Kraudo
Nekem bejon! Biztos ránézek ha kijon!
8.
8.
lordboxi
Igazából egy Divinity szerű multit eltudnék képzelni, ami megtartja a szerepjátékos vonalat. Fun lenne 4-5 haverral együtt nyomni egy izig vérig RPG coop ot. De attól tartok itt nem ilyesmiről van szó.
7.
7.
hadzsime
#SavePlayer1 mi basszátok meg?
https://www.youtube.com/watch?v=DPl-YMq2WTM
6.
6.
redsovi
Szar... De miért erőltetik ennyire? :(
5.
5.
Mortis
Ez annyira unalmas, hogy vègig sem bírtam nèzni a prezentációt: az utolsó perceknèl abbahagytam. Nem tudom meddig vèdik majd a Bethesdát, mint 'minősègi egyjátèkos èlmènyek' vèdelmezőjèt' anèlkül hogy kritizálnák.
1.
1.
Stack
Kéne, de gondolom egy vagyon lesz :-S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...