Fallout 76 PC, PS4, XBOXONE

Multiplayer-orientált túlélőjáték a Fallout világában.

Holnap indul a Game Pass Core - nézzük, mivel játszhatnak majd az előfizetők!

Az Xbox Live Gold utódja, a Game Pass Core holnap végre bontogatni kezdi a szárnyait: a Microsoft lerántotta a leplet az előfizetők számára elérhető játékok listájáról!

Pete Hines szerint tíz év múlva is játszanak majd a Redfallal

A Bethesda kiadásért felelős vezetője szerint a Game Pass örök, és akik tíz év múlva csatlakoznak majd be a szolgáltatásba, azok is játszani fognak a vámpíros játékukkal.

GC 2023: Kiszivárgott a Fallout TV-sorozat első előzetese

Jó volt annak, aki benn ülhetett a Starfield gamescomos prezentációján, amelynek végén egy rövid betekintést láthatott a nagyérdemű az élőszereplős Fallout TV-sorozatról. Szerencsére le is videózták!

Kiszivárgott forgatási fotókon a Fallout TV-sorozat

Mint ismert, az Amazon élőszereplős TV-szériát forgat a Fallout-játékokból, most pedig néhány nem mostani forgatási fotó szivárgott ki az internetre, rajtuk az ikonikus Vault-Tec logóval.

Friss lesifotók a Fallout-sorozat forgatásáról

Javában zajlik az Amazon-féle élőszereplős Fallout-sorozat forgatása. A legújabb fotóknak hála most a híres Red Rocket benzinkút egyikét csodálhatjuk meg.

A NetEase felvásárolta a Skybox Labs stúdiót

A kanadai fejlesztőstúdióval bővül a kínai megavállalat amúgy is széles repertoárja. A Skybox továbbra is önállóan alkothat.

Frissítve: Íme, a PlayStation Plus Essential januári játékai

Naná, hogy ismét kiszivárogtak a PlayStation Plus Essential mellé járó játékok. A Star Wars-rajongók és a Fallout szerelmesei különösen örülhetnek.

13.5 millióan játszottak a Fallout 76-tal az idén

Négy évvel meg jelenése után a játék stabil népszerűségnek örvend, ami nagyban köszönhető a stúdió kitartásának.

Todd Howard: az Amazon Fallout-tévésorozata nem az egyik játékot meséli el

Egy hétvégi interjújában Todd Howard elmondta, hogy a Fallout világát hűen igyekeznek megőrizni, de a cselekmény nem az egyik játék történetét meséli majd el.

Megérkezett az első hivatalos kép a Fallout-sorozatból

Az Amazonnál is bekészítettek egy kis meglepetést a Fallout-franchise huszonötödik születésnapjára: íme, az első kép a készülőfélben lévő sorozatról!