E3 2018: Skyrim: Very Special Edition - Alexára is?

  • Írta: szlav
  • 2018. június 11.
  • Megjelenés
Link másolása
Todd Howard és a Bethesda is tanult az utóbbi évek poénjaiból és most jól rá is játszanak arra! Most már tényleg minden létező eszközre megjelenik a Skyrim, beleértve a csipogót, a hűtőszekrényt és az Amazon Alexát is. Az utóbbi nem vicc.

Mindenki imádja a Skyrimot! Ti PC-n toltátok vagy konzolon? Na és próbáltátok már Tamagochin? Kalkulátoron? Állítólag csipogón a legfrankóbb! Úgy tűnik, hogy a Bethesda tényleg megtanulta, hogy a Dragonborn kalandjából soha nem elég. Todd Howard és csapata pedig most egy fokkal tovább tolta a gamerek körében szélesen elterjedt viccet.

A fenti szkeccsben nem más, mint Keegan-Michael Key mutatja be az ötödik The Elder Scrolls-játék nagyon különleges változatát. Az Amazon Echo Alexája afféle dungeon masterként funkcionál a Skyrim szuperspéci változatában, így a kis hengerhez kiabálva élhetjük újra át a legendás kalandot.

A Very Special Edition az Amazon Echo mellett okoshűtőre, Motorola-csipogóra és rajztáblára is megjelenik majd. A legdurvább pedig az, hogy csak részben viccelünk! Akinek ugyanis ott csücsül az Echo a nappalijában, az tényleg játszhat egy kis Skyrimet Alexával. Az útmutatásért kattintsatok erre a linkre!

2.
2.
Extol
Alexáról a közelmúltban kiderült hogy szeret kémkedni a felhasználók után. Csak okosan az okos dolgokkal. Nekem elég a buta telefonom, így én maradok az úr az éterben
1.
1.
mestermagyar
Amikor bemegyek más házába és megtudom hogy van alexája, akkor az első dolgom lesz rendelni egy szép méretes pizzát.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...