E3 2018: Traileren az Anno 1800

  • Írta: sirdani
  • 2018. június 12.
  • Videó
Link másolása
Az idei E3 PC Gaming Show sokak előítéletével szemben több érdekes címet is tartogatott. Az egyik ilyen például a Ubisoft BlueByte stúdiójának következő játéka, az Anno 1800.

A PC-s körökben igencsak népszerű Anno-széria újabb résszel bővül, mely az 1800-as évekbe, így többek közt a viktoriánus korba fogja elkalauzolni a vállalkozó kedvű játékosokat.

A játékot fejlesztő stúdió executive producere, Burkhard Ratheiser, illetve Bastian Thun elmesélte, hogy a játék azért a 19. századot dolgozza fel, mert mondhatni, hogy ekkor történt a legtöbb dolog az emberiséggel; két ipari forradalom hatását is érezhették a korszak polgárai, valamint a legtöbb ország óriási társadalmi változásokon esett át.

A játék elején szinte középkori színvonallal rendelkező eszközökkel és épületekkel vághatunk bele a küldetésekbe, melyek végére minden teljesen megváltozik, a vívmányok közelebb állnak napjainkhoz, mint a középkorhoz.

Ez a 100 év – melyet az Anno 1800 felölel – az emberiség legnagyobb változását is magába foglalta, a legnagyobb fejlődést és így a legnagyobb kalandot.

A bemutatott trailer mellett szóba került még az Anno Union séma is, mely keretében a fejlesztők arra kérik a játékosokat, hogy segítsék őket a visszajelzéseikkel abban, hogy tényleg úgy formálják a játékot, ahogyan azt a játékosok elvárják tőlük.

Az Anno 1800 még nem rendelkezik konkrét megjelenési dátummal, ám várhatólag még idén megjelenik PC-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...