E3 2018: Végre mozgásban a The Last of Us: Part II

  • Írta: sirdani
  • 2018. június 12.
  • Videó
Link másolása
Megérkezett a The Last of Us: Part II első játékmeneti videója, melyben alaposan megfigyelhetjük mindazt, amitől a Naughty Dog a műfaj egyik legnagyobb mesterének számít.

A Sony a valaha készített egyik legerősebb kezdést produkálta az E3-as konferenciák történetében. A show sajátságos helyszínét, egy díszvilágítással felszerelt óriási sátrat sikerült teljesen összemosniuk a The Last of Us: Part II trailerével. És akkor még nem is beszéltünk a játékmenetről.

A videóban Ellie-t figyelhetjük meg, ahogy a környezet adta lehetőségeket kihasználva lopakodik az ellenségek közt. Persze akkor sem lesz komolyabb problémája, amikor lebukik, és akcióra kerül a sor, hátizsákjával, késével és íjával felszerelve tucatnyi ellenséggel számol le.

64.
64.
Yanez
#63: Joel épp szivarozik valahol egy jéghideg korsó sörrel a kezében, miközben arra gondol: "Én nem köllök már ide, mer ez a jány mindenkit elfenekel".
63.
63.
Glassofwhiskey
És hol van Joel? Remélem nem halt meg, és benne lesz a játékban...
55.
55.
m3gtr
Kell a női főszereplő münt egy falat kenyér
Manapság már a játékokban is ezt nyomatják mint a filmekben.
52.
52.
felegyi
Két csaj smárol, és Ti megint a buzikról osszátok az észt... hogy a pélóba jött elő a téma? Nemhogy állna a dákótok ezen a két "beteg nőn", már megint a buzik... csesszétek meg :)
50.
50.
dvs00
Köszönjük szépen a Sony-nak és a ND-nak, hogy gondoskodtak a napi buzi-propagandáról.
47.
47.
hadzsime
#38: Az ötöslottó nyerőszámai pedig...
41.
41.
Zoli0507
#39: Mintha èn ìrtam volna annyira osztom a vèlemènyed.

Ellenkező esetben inkàbb mentorkènt "apakènt" kezelnè az ember. Pèldàul kb ilyen reakciòk lennènek;"mivan te kis pöcs? Àll a kuki?! Takarodjàl vissza èdesanyukàdba mèg le nem szakìtom az àllad az tùròrudi...."XD.
40.
40.
FiveSalmon69
#38: Már micsodát? Az állatos dolgot? Tegyük fel így van, az emberi vonzódás akkor is természetes marad. Ha agymosás lenne már rég melegek lennénk mind. Vagy, hogy van ez, csak Árpád leszármazottjai tudnak ellenálni a propagandának? :D Egyébként meg evolúció. Az önmegtermékenyítésre képes állatok sem egy csettintésre pattantak ki a tengerből, ahogy arra is számos példa van, hogy a hím hordja ki az utódokat. Sci-fikben az ultimate faj sokszor kétnemű, persze ez nem bizonyíték, ne ezt ragadjátok ki a mondanivalómból. Egy szó: alkalmazkodás.
39.
39.
hadzsime
#34: Egyébként szerintem férfiként egy olyan női karaktert irányítani, aki a nőkhöz vonzódik, sokkal komfortosabb mint egy olyan női karaktert irányítani, aki a férfiakhoz vonzódik. Feltételezve, hogy ezt valamilyen formában mutatják a játékban.
38.
38.
hadzsime
#36: Mindjárt benyögi valaki, hogy sakk matt, mert azt csak a buzilobbi találta ki.
37.
37.
Zoli0507
#34: Ès kinek àll jogàban eldönteni mi/ki "normàlis" ès ki/mi nem?
Szemèly szerint nekem semmi bajom a melegekkel, nem egy meleg emberrel beszèlgettem màr, tàrsasàgban szòrakozòhelyen együtt ittunk, buliztunk. Làttam is màr kèzenfogva sètàlàst, smàrolàst...... hetero vagyok de semmifèle "megbotrànkozàs" vagy "lelki trauma" nem èrt emiatt semmilyen szinten. Ugyanolyan emberek mint te vagy èn. Köztük is vannak "ribancok" ahogy a nők között is. Vagy "nőies" fèrfiak, "fèrfias" nők.
36.
36.
FiveSalmon69
#34: Bocs, de nem láttál még egymást dugó hím állatokat? Vagy te hogyan definiálod a természetes szót? Nem lettek gemetikailag erre programozva valami féle intelligencia által, ha pedig valami konspirációs, agymosásos sztorival akarsz jönni, jobb ha itt abba is hagyjuk a beszélgetést.
35.
35.
Zoli0507
Egyèbkènt..... na mindegy szerintem "buzisàg"=hülyesèg amiről "vitàztok".

Engem inkàbb az èredkelne illetve a csòknàl az jutott eszembe hogy Ellie fertőzött. Immunis rà, de a vìrus benne van. Vagy èn emlèkszem rosszul? A szervezete elpusztìtja vagy nem?
34.
34.
DnTxLoL
#32: Normális embert említettél, szerintem ez a homokosokról nem mondható el. Az nem természetes, hogy a saját neméhez vonzódik. De épp ezért mert a téma megosztja az emberek véleményét, kihagyhatták volna a játékból.
33.
33.
Zoli0507
#30: Biztos lehetsz benne. Mert ez nem tomb raider vagy far cry
30.
30.
GAMEROD
#28: Majd kiderül megjelenéskor hogy mi sül ki belőle, ha nem lesz túl egysíkú, és változatos lesz akkor akár jó is lehet. Remélhetőleg nem egész végig bandatagokat kell orgyilkolni.
29.
29.
FiveSalmon69
#27: De mi a kifogásod ellene? Valahol megértem azokat a szülőket akik azt mondják nem akarják, hogy a gyerekük ilyet lásson, bár úgysem rajtuk vagy a nevelésen múlik, hogy milyen nemi identitásuk lesz a gyerekeknek, de ez a játék tuti, hogy 18+-os lesz, semmi keresnivalójuk a kiskamaszoknak egy ilyen közelében. A homoszexuálisok pedig léteznek, miért ne szerepelhetnének egy játékban? Azonkívül pedig két felnőtt ember egymás beleegyezésével folytat kapcsolatot, senkinek nem ártanak.. egyszerűen nem értem.
28.
28.
Yanez
#26: TR játékmenete is zseniális, de még úgysincs egy szinten ezzel.
27.
27.
DnTxLoL
#22: Egyetlen egy dolog bánt. Hogy a homoszexualitást ide is behozzák, ámbár korábban elvolt már hintve, de mégiscsak reméltem, hogy nem térnek vissza rá. Szerintem kihagyhatták volna.
26.
26.
GAMEROD
Azért majd mutassanak világosabb, színesebb jeleneteket is, mert félhomállyal könnyű álcázni a grafikai szépséget. A gameplay-ról meg annyi, hogy az AI elég élethű viselkedést produkál, és elég jól ki vannak dolgozva a harcjelenetek is, de összességében egy Far Cry és Tomb Raider szerelemgyerekhez lehet hasonlítani a játékmenetet az eddig látottakból. Az első rész hangulata valamivel nyomasztóbb volt az ellenfelek és sztori tekintetében.
24.
24.
Macifasz
#22: Már az első rész előzmény DLC-jében bedobták Ellie kapcsán ezt a szálat...és ezek szerint tovább vitték. Kínzós rész meg tuti lesz, a Naughty Dog sohasem finomkodott, így biztos lesz majd olyan is, amit közelebbről látunk, esetleg egy átkötő videó keretein belül.
23.
23.
nomator
#22: Az első rész DLC-jében már elvolt hintve Ellie mássága, erre bizonyos fokon lehetett számítani. Nem hiszem, hogy pont az ND tolná majd túl ezt a szálat és az is érződik, hogy nem a "PC" itt a fő szempont, hanem a karakter jó ábrázolása ami valószínűleg megköveteli ezt. (2013-14 ben amúgy sem volt még ez a téma felkapott, ők akkor ebbe az irányba terelték a karaktert.)
22.
22.
Norbiii
Mint egy film, álom grafika, főleg a videó elején. De mi ez a csajos csók? Mi a fene? Én nem vagyok benne biztos, hogy kell e nekem, nem tudom mennyi lesz benne a durva kínzós rész.....? Meglátjuk, mert amúgy érdekelne.
21.
21.
Duken
Látom itt páran a kommentszekcióban nem játszottak még ND játékkal. Tessék sürgőssen pótolni!!! Ezek nem scriptelt jelenetek az átvezetőktől eltekintve hanem 100% kőkemény tömény gameplay. Aki játszott az első részével vagy csak minimálissan informált a videójátékok világában és nem komplett idióta, az jól tudja ezt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...