E3 2018: Végre mozgásban a The Last of Us: Part II

  • Írta: sirdani
  • 2018. június 12.
  • Videó
Megérkezett a The Last of Us: Part II első játékmeneti videója, melyben alaposan megfigyelhetjük mindazt, amitől a Naughty Dog a műfaj egyik legnagyobb mesterének számít.

A Sony a valaha készített egyik legerősebb kezdést produkálta az E3-as konferenciák történetében. A show sajátságos helyszínét, egy díszvilágítással felszerelt óriási sátrat sikerült teljesen összemosniuk a The Last of Us: Part II trailerével. És akkor még nem is beszéltünk a játékmenetről.

A videóban Ellie-t figyelhetjük meg, ahogy a környezet adta lehetőségeket kihasználva lopakodik az ellenségek közt. Persze akkor sem lesz komolyabb problémája, amikor lebukik, és akcióra kerül a sor, hátizsákjával, késével és íjával felszerelve tucatnyi ellenséggel számol le.

65.
delphijos
#58: Azért az különbség hogy a melegek kölcsönös beleeegyezés teszik amit tesznek. ( ha nem , az megint más téma ). És mindkettőjük számára természetes. Nem akarok én itt állást foglalni , csak a pedofil sorozatgyilkos példára reagálok.
64.
Yanez
#63: Joel épp szivarozik valahol egy jéghideg korsó sörrel a kezében, miközben arra gondol: "Én nem köllök már ide, mer ez a jány mindenkit elfenekel".
63.
Glassofwhiskey
És hol van Joel? Remélem nem halt meg, és benne lesz a játékban...
62.
Dem Lac
#60: Már mindenbe szivárogtatják be,hogy "elfogadottá tegyék" rühellet !
61.
Dem Lac
#60: Igen ne haragudj az #56-nak szólt...
60.
Vityo82
#59: Ne nekem mond. :) Ugyan ezt mondom én is. Attól hogy természetesnek hazudja a liberális agymosoda, még beteg aberráció marad. Kár volt ide is beerőltetni, de mindegy, a játék minőségén nem változtat, a legjobban várós stuff.
59.
Dem Lac
#58: A világ nem attól pusztul,hogy vannak pedofilok,sorozatgyilkosok és melegek.
Mindegyik teljesen aberrált dolog..Nem normális és nem természetes ez beteges!
De én hagyom is ezt a témát inkább.
58.
Vityo82
#56: A pedofil meg magát érzi természetesnek. Egy sorozatgyilkos szintén. Ergo ezek is természetesek. Inkább legyen "lepusztult homogén" a világ de EGÉSZSÉGES, mintsem aberrált beteges. Biztos attól lesz homogén és lepusztult mert aberráció és betegségmentes... Röhej..
57.
kindzsal
Hat a jatekmenet semmi extra, nincs uj a nap alatt. A vizualitas lehengerlo, a zart jatekterrel rendelkezok kozott talan a legszebb (vagy az egyik legszebb) a sztori meg majd kiderul.
56.
FiveSalmon69
#49: Jólvan, szakemberkedj csak, mint mondtam ha félretesszük az állatvilágos témát, akkor is marad az ember. Ezt érzik természetesnek, ergo természetes. Te meg lobbizhatsz putyinnak, meg a konzervatív szélsőjobbos igazság harcosoknak egy full lepusztult homogén világért. :) Hajrá.
55.
m3gtr
Kell a női főszereplő münt egy falat kenyér
Manapság már a játékokban is ezt nyomatják mint a filmekben.
54.
Kawada
Szerintem buziság ezen "vitatkozni". Egyébként, sokkal károsabbnak gondolom az önző, korrupt, hazug, hataloméhes politikusokat, mint azt a pár b*zit, akivel osztoznom kell a Föld légterén.
53.
Dem Lac
#52: Ezt én sem értettem,szerintem is finom dolog ha két nő.
Elnézném élőben szívesen.Mondjuk itt a játék trailer-nél nem jött át...
52.
felegyi
Két csaj smárol, és Ti megint a buzikról osszátok az észt... hogy a pélóba jött elő a téma? Nemhogy állna a dákótok ezen a két "beteg nőn", már megint a buzik... csesszétek meg :)
50.
dvs00
Köszönjük szépen a Sony-nak és a ND-nak, hogy gondoskodtak a napi buzi-propagandáról.
49.
Vityo82
#48: Nincs ebben semmi extra csak némítják az összes szakembert és szakirodalmat aki rávilágít a betegségre illetve arra a tényre hogy az állatvilágban NINCS jelen. Ami ott van az hibás bevésődés vagyis imprinting. Csak a homolobbi az állatvilági példával akarja eladni hogy természetes dologról van szó, holott ez hazugság az állatvilágban szó sincs homoszexualitásról. Lehet erről bőven szakirodalmat találni a neten hiába tiltogatják.
48.
DnTxLoL
#46: Örömmel és megnyugodva látom, hogy vannak még épeszű emberek.
47.
hadzsime
#38: Az ötöslottó nyerőszámai pedig...
46.
Vityo82
#36: Az állatvilágban nincs homoszexualitás, az egymást dugni próbáló egynemű állatok hibás szagok alapján cselekednek. A homolobbi próbálja természetesnek meg az állatvilágra jellemzőnek beadni az egészet, a libsik meg nem győzik cenzúrázni a szakirodalmakat a témában és betiltani mindent ami rávilágít hogy beteg aberrációról van szó. Holott arról van szó.
41.
Zoli0507
#39: Mintha èn ìrtam volna annyira osztom a vèlemènyed.

Ellenkező esetben inkàbb mentorkènt "apakènt" kezelnè az ember. Pèldàul kb ilyen reakciòk lennènek;"mivan te kis pöcs? Àll a kuki?! Takarodjàl vissza èdesanyukàdba mèg le nem szakìtom az àllad az tùròrudi...."XD.
40.
FiveSalmon69
#38: Már micsodát? Az állatos dolgot? Tegyük fel így van, az emberi vonzódás akkor is természetes marad. Ha agymosás lenne már rég melegek lennénk mind. Vagy, hogy van ez, csak Árpád leszármazottjai tudnak ellenálni a propagandának? :D Egyébként meg evolúció. Az önmegtermékenyítésre képes állatok sem egy csettintésre pattantak ki a tengerből, ahogy arra is számos példa van, hogy a hím hordja ki az utódokat. Sci-fikben az ultimate faj sokszor kétnemű, persze ez nem bizonyíték, ne ezt ragadjátok ki a mondanivalómból. Egy szó: alkalmazkodás.
39.
hadzsime
#34: Egyébként szerintem férfiként egy olyan női karaktert irányítani, aki a nőkhöz vonzódik, sokkal komfortosabb mint egy olyan női karaktert irányítani, aki a férfiakhoz vonzódik. Feltételezve, hogy ezt valamilyen formában mutatják a játékban.
38.
hadzsime
#36: Mindjárt benyögi valaki, hogy sakk matt, mert azt csak a buzilobbi találta ki.
37.
Zoli0507
#34: Ès kinek àll jogàban eldönteni mi/ki "normàlis" ès ki/mi nem?
Szemèly szerint nekem semmi bajom a melegekkel, nem egy meleg emberrel beszèlgettem màr, tàrsasàgban szòrakozòhelyen együtt ittunk, buliztunk. Làttam is màr kèzenfogva sètàlàst, smàrolàst...... hetero vagyok de semmifèle "megbotrànkozàs" vagy "lelki trauma" nem èrt emiatt semmilyen szinten. Ugyanolyan emberek mint te vagy èn. Köztük is vannak "ribancok" ahogy a nők között is. Vagy "nőies" fèrfiak, "fèrfias" nők.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...