E3 2018: Gyönyörűen fest a Ghost of Tsushima

  • Írta: sirdani
  • 2018. június 12.
  • Videó
Link másolása
Játékmeneti videó érkezett az inFamous fejlesztőinek új játékához, a Ghost of Tsushimához. A négyévnyi folyamatos fejlesztés gyümölcse igencsak beérni látszik, a program remekül fest.

A Sucker Punch alkotása a szamurájok világába kíséri el a játékosokat, melyben feladatunk, hogy a mongol megszállókkal szemben megvédjük az elnyomott honfitársainkat. A bemutatott játékmenet is a mongol invázió kilencedik napján játszódik, amikor a magányos szamurájjal, Jin Sakai karakterével győzhetjük le a békés lakosságot terrorizáló betolakodókat.

A nyílt világú játékban ráadásul a küldetések sorrendjét mi magunk választjuk meg, ahogyan azt is, hogy megpróbálunk-e lopakodni, vagy inkább megbízható katanánkra hagyatkozva utat vágunk magunknak a mongol fegyvereseken keresztül.

6.
6.
McDuff
Hát kövezzetek meg,de én xboxosként ezért a játékért adnám a fél karom nem a túl hypeolt Last of Us 2-ért. Utóbbi játék demója után az elvakult fanboy-k olyanoktól szarták össze a bokájukat kb hogy el lehet bújni a magas fűben, mintha ez játék szarta volna a spanyol náthát...emberek,semmi nincs abban amit már másban ne láttunk volna!(és igen,végig toltam az elsőt)
Na de ez a szamurájos cím, nekem egyből a szamuráj jack nyugisabb, sétálósabb jeleneteit idézte meg, hangulatilag nagyon odavert nekem!
5.
5.
FiveSalmon69
Ennek a játéknak már most teljesen beszippantott az atmoszférája. Ha csak PS5-re jön, hát bebiztosított a sony egy tuti vevőt az új konzolra.
4.
4.
kastorhun
#3: Szerintem talán emiatt volt nevetséges a Sony konferencia, mintha nem is készültek volna semmit, kaptunk trailereket + gameplayt, de konkrétan 1 dátumunk sincs, se információ bármilyen játékról.
3.
3.
Hunszi
#2: Lehet ez nem épp PS4-re van tervezve. Nincs még megjelenési dátum, de még év se, szóval tuti jövőre még nem jön. Simán lehet a Death Strandingel egy nyitócím a PS5-höz.
2.
2.
kastorhun
Elképesztően jónak tűnik, grafikailag ez is kimaxolta a konzolt, az arcok + animációk első osztályúak, és csak szerintem vicces hogy ez majdnem hogy jobban hasonlít az AC-re, mint az új AC?
1.
1.
kamgecam
Életre kelt vízió. Ezt nevezem vizuális orgazmusnak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...