E3 2018: Control - bemutatkozott a Remedy új játéka

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Szokatlan helyen, a Sony háza táján mutatkozott be a finn Remedy Entertainment legújabb játéka, a korábban Project 7-nek emlegetett Control. A srácok nem tudnak elszakadni a természetfelettitől: hősünk ezúttal a telekinézisben jártas.

Control címen fut a Remedy Entertainment új alkotása, amely a Sony konferenciáján mutatkozott be a nagyközönség előtt. A finn csapat korábban a Microsofthoz állt közel, lévén a Quantum Break is exkluzív cím volt, ám a legújabb projektjük már multiplatform lesz.

A beharangozó trailer hangulata erősen emlékeztet Christopher Nolan Eredet című filmjéhez. Egy filmszerű TPS-ről van szó, amely egy teljesen új univerzumban játszódik, érdekes történettel és karakterekkel.

Főhősünk tárgyat mozgathat pusztán az akaratával, manipulálhatja az időt, és elsütheti az ellenség fegyverét. Magyarán bármi felett átveheti a kontrollt - innen a játék címe.

A Controll 2019 folyamán érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

4.
4.
Macifasz
Én azok közé tartozom, akik imádják az Alan Waket és a Quantum Breakot is szerették, így én ezt is nagyon várom. :-) A főszereplő csajszi amúgy a Quantum Breakban is szerepelt. :-) Jó lesz ez.
3.
3.
Megmondókapitány
#2: 3-4 év múlva számodra is elérhető lesz... talán akkor eléri az általad megfizethető árkategóriát.
2.
2.
crytek
Frankó. Örülök, hogy jön pcre is
1.
1.
KRAT0S
Reméljük harmadjára összejön nekik egy normális játék...idáig tetszik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...