Control PC, PS4, XBOXONE

A Remedy hetedik játékában akaratunkkal mozgathatjuk a tárgyakat és manipulálhatjuk az időt.
Típus:

Multiplayer mellékágat kap a Control

A Remedy Entertainment megállapodott a 505 Gamesszel a Control-franchise bővítéséről, a terveknek pedig nem csak egy nagy költségvetésű epizód a része, hanem egy multiplayer-orientált mellékág is.

A Controlt adja ingyen az Epic Games Store a héten

Nem viccelt az Epic Games, amikor a múltkor azt mondta, hogy ezen a héten is egy tripla A-s címet kínál majd ingyenesen a digitális áruházában, hiszen a Remedy Entertainment 2019-es alkotása, a Control lett az aktuális ajándékjáték.

A Remedybe is bevásárolta magát a Tencent

Újabb fejlesztőcsapatban vásárolt részesedést a kínai Tencent, igaz, a Remedyből csak egy egészen kis szeletkét kaparintott meg az óriásvállalat. Az üzlet egyszerű tőkepiaci tranzakció volt, a fejlesztők nem is tudtak róla.

Rekordévet zárt tavaly a Remedy

Kiemelkedően sikeresnek könyvelhette el 2020-at a finn Remedy Entertainment, hiszen friss játékmegjelenés nélkül is az eddigi legjövedelmezőbb esztendője lett a járvány tépázta tavalyi év a fejlesztőcsapatnak.

Control - traileren az Xbox Series X-verzió

A minap megérkezett a Control újgenerációs konzolokra optimalizált változata - az Ultimate Edition nevezetű, minden kiegészítőt tartalmazó csomag két különböző grafikai beállítást kínál az új masinákon.

Íme, a PlayStation Plus februári kínálata

A januári kínálat után sem húzza be a kéziféket a Sony, és ismét három játékkal bővíti a PS5-tulajok PS Plus-előfizetés mellé járó játékainak listáját - méghozzá nem is akármilyen címekkel!

Ezekkel a címekkel bővül az Xbox Game Pass

Január második felében a bűnözésé lesz a főszerep az Xbox Game Passhez csatlakozó játékokban, ugyanis olyan címekhez férhetünk majd hozzá a szolgáltatásra előfizetve, mint a Desperados III vagy a Yakuza 3-4-5 Remastered.

A PC-s Game Passre is eltalál a Control

Amikor a Control bekerült az Xbox Game Passbe, nem részesülhetett belőle mindenki. Azonban ami késik, nem múlik: hamarosan a PC-sek is belevethetik magukat Jesse Faden paranormális kalandjaiba.

Így fest a Control next-gen változata

A Remedy eredetileg még 2020-ra ígérte a Control újgenerációs konzolokra optimalizált változatát, de ez végül nem jött össze. Túl sokat azonban nem kell várnunk rá, egy rövid videóban pedig azt is bemutatták, hogyan néz ki.

Kétmillió példánynál jár a Control

A Remedy Entertainment egy üzleti előadás keretei között árulta el, hogy a Control eladásai mára átlépték a kétmilliós mérföldkövet. Érdekesség, hogy a játék az eddigi legerősebb hónapját zárta idén novemberben.