Control PC, PS4, XBOXONE

A Remedy hetedik játékában akaratunkkal mozgathatjuk a tárgyakat és manipulálhatjuk az időt.

Izgalmas projektek készülnek a Remedynél

A Remedy Entertainment is megtartotta az éves üzleti tájékoztatóját, melyből megtudhattuk, milyen újdonságok készülnek a finneknél. Alan Wake, Max Payne és Jesse Faden rajongói dörzsölhetik a markukat.

Ma a Controlt kínálja ingyen az Epic

Karácsony utolsó napjára egy újabb kiváló játékkal állt elő az Epic Games Store. Ezúttal a 2019-es Control lehet a miénk, ha tehát még nem tettétek, szálljatok szembe a paranormális jelenségekkel Jesse Faden oldalán!

Újabb próbaverziókkal bővült a Stadia

A Google csak mostanában indította el azokat a próbaverziókat a Stadia platformján, amelyekhez előfizetés nélkül is hozzáférhetünk, azonban már most nekiállt a felhozatal bővítésének.

Tízmillióan játszottak a Controllal

A Remedy Entertainment a 2019-es Control óta nem dobott piacra új játékot, a stúdió legutóbbi üzleti jelentése azonban ennek ellenére is szép adatokat mutat. Jesse Faden paranormális kalandja komoly úttörő lehet a jövő projektjei előtt.

Multiplayer mellékágat kap a Control

A Remedy Entertainment megállapodott a 505 Gamesszel a Control-franchise bővítéséről, a terveknek pedig nem csak egy nagy költségvetésű epizód a része, hanem egy multiplayer-orientált mellékág is.

A Controlt adja ingyen az Epic Games Store a héten

Nem viccelt az Epic Games, amikor a múltkor azt mondta, hogy ezen a héten is egy tripla A-s címet kínál majd ingyenesen a digitális áruházában, hiszen a Remedy Entertainment 2019-es alkotása, a Control lett az aktuális ajándékjáték.

A Remedybe is bevásárolta magát a Tencent

Újabb fejlesztőcsapatban vásárolt részesedést a kínai Tencent, igaz, a Remedyből csak egy egészen kis szeletkét kaparintott meg az óriásvállalat. Az üzlet egyszerű tőkepiaci tranzakció volt, a fejlesztők nem is tudtak róla.

Rekordévet zárt tavaly a Remedy

Kiemelkedően sikeresnek könyvelhette el 2020-at a finn Remedy Entertainment, hiszen friss játékmegjelenés nélkül is az eddigi legjövedelmezőbb esztendője lett a járvány tépázta tavalyi év a fejlesztőcsapatnak.

Control - traileren az Xbox Series X-verzió

A minap megérkezett a Control újgenerációs konzolokra optimalizált változata - az Ultimate Edition nevezetű, minden kiegészítőt tartalmazó csomag két különböző grafikai beállítást kínál az új masinákon.

Íme, a PlayStation Plus februári kínálata

A januári kínálat után sem húzza be a kéziféket a Sony, és ismét három játékkal bővíti a PS5-tulajok PS Plus-előfizetés mellé járó játékainak listáját - méghozzá nem is akármilyen címekkel!