E3 2018: Negyed óra a Spider-Mannel

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 12.
  • Videó
Link másolása
Az ígéretének eleget téve, az Insomniac Games jó hosszú Spider-Man gameplay-jel érkezett a Sony bemutatójára. Derék Pókemberünk számos rosszfiúval számol le a város utcáin, köztük Electróval.

Electro a híres The Raft börtönből szökik meg, őt üldözi Spider-Man utcáról-utcára. A videóban más gonosztevők is feltűnnek, köztük Rhino, Scorpion, Vulture, de Mister Negative is visszatér. A harc egészen élvezetesnek tűnik, kellő mélységgel rendelkezik, szóval érdemes lesz várni a szeptemberi premiert.

A másik videó az expón kiállított demóból származik. Az épületekről való lengedezés csak akkor megengedett, ha kellően magas felhőkarcolóról van szó. Peter Parker bombát hatástalanít időre, ellenőrzőpontokhoz kell eljutnia, de akadnak más feladatok is. Belekóstolhatunk a nyitott tereken való bunyóba is, hősünk a környezet adottságait, például egy rendőrautó ajtaját is felhasználja.

A Spider-Man szeptember 7-én érkezik kizárólag PS4-re.

5.
5.
Kreto
Engem nagyon lehúzott a hype vonatról ez a gameplay. Nagyon klisés ez a börtönből kiszabadulós sztory. Felvonultatja az összes ellenfelet aki ellen majd meg kell küzdeni.
3.
3.
Yanez
#1: Tulajdonképpen arra szolgál, hogy alaposabban megcsodálhassuk az adott akciót. Én bírom. Amúgy már a Max Payne óta létezik és bullet time-nak hívjuk.
1.
1.
Hunszi
Mennyire rohadtul idegesítő, hogy szinte minden ütésnél belassul a játék...nem tudom mi értelme van ennek, már a Batmanben sem értettem...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...