Friday the 13th: The Game - nem kaphat több DLC-t

  • Írta: fojesz
  • 2018. június 12.
  • Gyászhír
Link másolása
Egy hollywoodi jogi csatározás miatt, úgy tűnik, nem kaphat több tartalmi kiegészítőt a Friday the 13th: The Game. A fejlesztők innentől kezdve az üzemeltetésre és a hibák javítására fókuszálnak.

Hollywoodban épp kőkemény háború zajlik a Friday the 13th-sorozat jogaiért, amit Victor Miller, az eredeti film forgatókönyvírója robbantott ki, miután úgy döntött, megpróbálja visszaszerezni azokat. Nyilván nem mindenki értett egyet abban, hogy a cím őt illeti, ezért zajlik most a pereskedés.

Habár az ügyben még nem született ítélet, a Gun Media inkább úgy döntött, nem készül, illetve nem készülhet több tartalmi kiegészítő a Friday the 13th: The Game-hez. Mint közleményükben írják, a per végkimenetele minden jövőbeli projektet érint majd, aminek köze van a sorozathoz, ezért nem tudják támogatni a játékot.

A döntés azt jelenti, hogy búcsút inthetünk a játék tartalmi kiegészítéseinek, nem kapunk új karaktereket, pályákat és játékmódokat sem. A fejlesztők viszont továbbra is eltökéltek abban, hogy behozzák a dedikált szervereket a konzolos verziókhoz, illetve a jövőben sem maradnak el a hibajavítások.

A Friday the 13th: The Game nem nyerte el a kritikusok tetszését maradéktalanul (lásd a mi tesztünket!), de a játék jól fogyott, 1,8 millió példány ment el belőle.

4.
4.
dante92
Ez nem biztos, hogy jó hír, mert akik esetleg filóztak volna ez és a Dead by Daylight között azok valószínűleg utóbbit fogják választani, mivel az folyamatosan frissül. Főleg most (bár én jobban is szeretem a DBD-t).
1.
1.
GAMEROD
Kár érte, pedig most kezdett fellendülni a játék, főleg a single kampányokkal. De ugye annyira elveszi a kapzsiság egyesek eszét, hogy még akkor is keresztbe tesznek ha még jót is tenne a franchise-nek és az eladásoknak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...