E3 2018: Decemberben jön az új Super Smash Bros.

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 12.
  • Megjelenés
Link másolása
Dátumot és végleges címet kapott a Switchre érkező verekedős játék. A Super Smash Bros. Ultimate december elején veszi be a boltokat. Minden korábbi karakter visszatér, de lesznek új arcok és friss kunsztok is.

A sorozat Switchre készülő része több mint 60 játszható karakterrel operál - mindegyikük egyedi mozdulatokat és fegyvereket használ. A Nintendo alaposan kivesézte a Super Smash Bros. Ultimate-et az E3-as Direct során.

Mariótól Bayonettán át Donkey Kongig mindenki benne lesz a játékban, aki számít, de kapunk három új hőst is, köztük Daisyt, Inklinget a Splatoonból, és a Metroid őrült főgonoszát, Ridleyt is. A legutóbbi Nintendo-játékok is nyomot hagytak a bunyós címen, Link például a The Legend of Zelda: Breath of the Wild-féle tunikájában feszít, Mario fején pedig Cappy figyel a Super Mario Odyssey-ből, és akár esküvői ruhát is hordhat.

További érdekesség, hogy a játék a GameCube-kontrollereket is támogatni fogja. Ehhez használhatjuk a már meglévő Wii U-s adapterünket, vagy vásárolhatunk újat is, miután mind az átalakító, mind a kontroller újra boltokba kerül a játék érkezésével párhuzamosan. (És persze szép Smash Bros.-logó lesz rajta.)

Az idei E3 során még többet láthatunk a Super Smash Bros. Ultimate-ből a Treehouse livestream során. A játék december 7-én érkezik Switchre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...