E3 2018: Hivatalosan is elrajtolhat Kínában a Steam

  • Írta: fojesz
  • 2018. június 12.
  • Biznisz
Link másolása
A Valve bejelentette, hogy a Perfect Worlddel együttműködve hivatalosan is megnyitja kapuit a világ legnagyobb játékpiacán, Kínában. Új világ tárulhat ki a helyi játékosok és fejlesztők előtt.

Habár a Steam jelenleg is elérhető Kínában, a szolgáltatás csak részben működik, miután a közösségi funkciókhoz való hozzáférést tiltják az országban - vagyis mindent, ami interakciót tesz lehetővé más játékosokkal. A Perfect Worlddel kötött együttműködéssel a hivatalos rajt után ilyesmik miatt már nem kell aggódnia a helyieknek.

Kína a világ legnagyobb játékpiacává nőtte ki magát, a Newzoo felmérése szerint 2017-ben 32,5 milliárd dolláros forgalmat bonyolított le a helyi játékipar, ezzel pedig mindenki mást megelőz az ország. Különösen fontos, hogy bár a mobilpiac egyre erősödik, a bevételek jelentős részét még mindig a PC hozza.

A Valve és a Perfect World már korábban is dolgozott együtt, a DOTA 2-t és a Counter-Stike: Global Offensive-et eddig is utóbbi üzemeltette Kínában. Az együttműködés értelmében a sanghaji cég felel a helyi marketingért, a játékkínálatért és a helyi törvényeknek való megfelelésért. 

A hivatalos rajt időpontját még nem árulták el a felek.

6.
6.
user101
Nem kell ide kolzol konkurencia, a valve kinyirja a platformot sajat maga... Mostanaban csak szar tortenik a steamen... :(
3.
3.
PaprikaJancsi
#2: Ez a Polygon-OS hír egy szivárgás általi adat alapján Június 21-et ír.
https://www.google.hu/amp/s/www.polygon.com/platform/amp/2018/5/9/17335326/steam-summer-sale-2018-date-leak-steamdb
2.
2.
Stack
Azt tudja valaki mikor indul a nyári árcsökkenés?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...