Kiegészül a Titan Quest, folytatódik a Juiced

  • Írta: fojesz
  • 2006. november 5.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Electronic Artshoz hasonlóan a THQ is közszemle tárgyává tette negyedéves üzleti beszámolóját - ahogy az előbbi, úgy az utóbbi kiadó is okozott meglepetéseket.
Az Electronic Artshoz hasonlóan a THQ is közszemle tárgyává tette negyedéves üzleti beszámolóját - ahogy az előbbi, úgy az utóbbi kiadó is okozott meglepetéseket. A konferencián szó esett a THQ jövőbeli terveiről, folytatások készültéről, s komolyabban kivesézésre került a játékokban szereplő reklámok kérdése is.


Hivatalos bejelentésnek vehetjük a Juiced-, az MX- és a Titan Quest-játékok folytatásait: míg előbbi kettőhöz teljes értékű folytatásokat, addig utóbbihoz kiegészítést várhatunk. Pontos megjelenési dátumról nem értesültünk, annyit tudni mindössze, hogy az ókorban játszódó szerepjáték expanziójának boltokba kerülése jövő január és március között esedékes, míg a versenyjátékoké csak ezek után.

A kiadó a tervek szerint rágyúrni készülődik a világhálóról letölthető kiegészítésekre is. Állításuk szerint a The Outfithez és a Saints Rowhoz kiadott efféle addonok rendkívül megdobták a játékok népszerűségét, így nem kívánnak felhagyni ezen jó szokássukkal a jövőben sem. Reklámokat előreláthatólag egyelőre három programjuk fog komolyabban felvonultatni majd: az új Juiced- és MX-címek, valamint a következő generációs Stuntman.

A cég készíttet több Wii-exkluzív gammát is, ezek bejelentésére egyelőre várni kell. Bár nem vehetjük biztosra, ám utalások hangzottak el a Company of Heroes és a Saints Row folytatások készültére is.

4.
4.
skiz0
jha, 1.20 a bűvös patch :)
3.
3.
mephi
A TQ-t mindössze patchelni kell, és akkor nem fog fagyni egyszer se. Mai napig tolom a neten, és semmi problémám vele...
2.
2.
skiz0
ááá, olyan jó lenne Saint's Row PC-re :((

én még azért reménykedem, háááátha....egyszer... :D

amúgy TQ kieg. jöhet :P

és én is remélem, hogy nem lesz olyan optimizálatlan, meg fagyogatós-dobogatós :)
1.
1.
Utys
Titan Quest kieg jöhet. Meg remélem mostmár nem fagy minden sarkon :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...